Tehnica-minune prin care femeile ajung la orgasm in doar 15 minute: cum procedezi, pas cu pas, pentru a o aduce la extaz

Lipsa orgasmului este pentru multe femei un motiv de frustrare, dar şi pentru mulţi bărbaţi care ar face orice să descopere cum să-şi ducă partenerele pe culmile plăcerii.

Deşi mare parte dintre femei au probleme cu atingerea orgasmului, cu răbdare şi implicare, plăcerea poate fi atinsă printr-o tehnică specială, în numai 15 minute.

Cercetătorii de la Institutul Kinsey, din SUA, au descoperit că unele femei pot avea orgasm şi numai după 15-20 de minute de amor, asta doar dacă preludiul este presărat pe tot parcursul zilei, clădind pas cu pas tensiunea şi pregătind pentru plăcere subconştientul partenerei.

Puteţi merge împreună să vizionaţi un film de comedie sau o piesă de teatru amuzantă, ori să vă întâlniţi imediat după ce ea a terminat antrenamentul de la sala de sport. Aceste activităţi fizice o pregătesc pentru orgasm, pentru că încordarea muşchilor abdominali stimulează terminaţiile nervoase din vagin, care străbat pelvisul. Pe măsură ce vă pregătiţi să treceţi la acţiune, bucuraţi-vă de câte un pahar de vin roşu, în linişte, acasă la unul dintre voi.

Potrivit Universităţii din Florenţa, Italia, femeile care consumă un pahar sau două de vin înainte de amor se excită mult mai uşor.

Abia după aceea poţi pune în practică tehnica orgasmului în 15 minute. Investeşte 3 minute din totalul de 15 minute alocate orgasmului ei în sărutări. Studiile realizate de cercetătorii de la Colegiul Lafayette, din Statele Unite, au descoperit că prin sărut se reduce nivelul de cortizol, hormonul stresului, din organism, scurtând astfel perioada de timp de care ea are nevoie pentru a intra în atmosfera necesară.

În timp ce o săruţi, înclină-ţi capul spre dreapta, pentru că, după cum au demonstrat oamenii de ştiinţă din Germania, acest gest denotă afecţiune. În acest caz, corpul femeii este „inundat” de oxitocină, iar conexiunea dintre parteneri devine mai puternică, încă un fapt care o aduce mai aproape de orgasm.

Sărutările pe gât sunt extrem de incitante Nu o săruta doar pe buze. William Cane, autorul cărţii „Arta Sărutului”, a intervievat 50.000 de femei şi 96% dintre acestea au ales sărutul pe gât drept cel mai satisfăcător în timpul preludiului. Totuşi, nu te axa doar pe asta. „Sărut-o din când în când pe gât, astfel încât acea zonă să rămână sensibilă la atingere”, sfătuieşte Cane.

De câte ori o săruţi pe gât, dezbrac-o de câte un obiect vestimentar şi procedează astfel încât să îi întăreşti încrederea în propria persoană. „Fă-i complimente în timp ce îi dai hainele jos, una câte una. Aprobarea ta o va face să fie mai puţin conştientă de sine”, sfătuieşte psihoterapeuta Christine Webber, conform portalului de ştiri pentru femei „Women’s Health”.

Au mai rămas 12 minute, dar nu o face încă să renunţe la lenjeria intimă. „Atinge-o uşor în zona intimă, prin material.

Concentrează-te pe construirea treptată a sentimentului de anticipare, nu o stimula direct”, sfătuieşte terapeuta Paula Hall. După aceea, dezbrac-o uşor şi de stimuleaz-o după ce ai folosit un lubrifiant. Mişcă-ţi degetele încet, cu mişcări circulare pe clitorisul şi apoi în vaginul ei. Nu scăpa din vedere, aşadar, clitorisul, intrarea în vagin şi punctul G.

reinterpretat Când ai ajuns în pragul celor 10 minute rămase, răsfaţă-ţi partenera cu o sesiune de oral. Lou Pagent, autoarea cărţii „Marele O”, recomandă să fie înconjurat clitorisul cu limba, la baza acestuia. „Poziţionează un deget în zona perineului, care se află chiar sub intrarea în vagin. Când îi vei simţi contracţiile preorgasmice, vei şti că lucrurile merg aşa cum trebuie”, le recomandă Pagent bărbaţilor.

Potrivit unui studiu publicat în Jurnalul de Medicină Sexuală din SUA, dacă o femeie este corespunzător stimulată, poate avea orgasm, în medie, după şapte minute de penetrare. Când numărătoarea ajunge, aşadar, la 7 minute rămase, poţi reinterpreta poziţia misionarului.

Începe în poziţia clasică, apoi coboară-ţi pelvisul şi trage-te uşor în spate, astfel încât baza penisului tău să îi apese clitorisul şi să i-l maseze în timp ce te mişti înainte şi înapoi. Sprijină-ţi un picior de cadrul patului, pentru a te mişca mai uşor. Stimularea simultană a clitorisului şi a punctului G scurtează „drumul” spre orgasm. Continuă în acest fel până când gemetele ei vor anunţa că a trecut de „linia de sosire”.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL

Ce să NU faci imediat după O PARTIDĂ DE AMOR. Sub nicio formă!

Întotdeauna am crezut că ceea ce facem după o partidă de amor este la fel de important ca ceea ce facem înainte de ea sau în timpul ei. Pentru că toate lucrurile au nevoie de un început „etern” şi de un sfârşit temporar, pentru că mintea noastră trăieşte în acelaşi timp cu sufletul şi cu trupul nostru, pentru că o femeie, dar şi un bărbat sunt supuşi gafei – e bine să avem în minte câte o schemă cu ce ar trebui sau ce nu ar trebui să facem în anumite situaţii.

Nu trebuie să ne lăsăm pradă automatismelor, este interzis în dragoste, amor, să facem altceva în afară de ceea ce ne dorim sau ceea ce ne spune instinctul sau chimia cu celălalt. Însă, e bine să conturăm în minte ceea ce în general s-a dovedit că deranjează sau îl face să sufere pe cel pe care nu am vrea decât să îl vedem fericit.

Aşadar, când vrei să te bucuri de tot ce implică contactul intim, nu te ridica imediat şi în goana luminii nu te îndrepta spre baie unde să îţi faci igiena imperios necesară.

L-ai/ai flata-o atât de mult dacă i-ai atinge în continuare corpul, dacă i-ai atinge părul în timp ce ai sta la poveşti cu el/ea sau dacă pur şi simplu i-ai respira în piept în timp ce vă ţineţi în braţe.

Dacă te-ai ridica imediat de lângă el e acelaşi lucru cu a-i spune că vrei să scapi de orice urmă ţi-a lăsat-o pe trup, o ofensă greu de descris.

Nu te lăsa pradă unei discuţii telefonice lungi (indiferent cine e sau ce importanţă are persoana care se află de partea cealaltă a firului) – deconectarea bruscă de partener şi atenţia îndreptată către altceva, care nu are nicio legătură cu el, trădează în primul rând superficialitatea sentimentelor sau chiar superficialitatea ta în general, ca om.

Deşi este foarte indicat să discutaţi după terminarea partidei de amor, e bine să îţi cerni cu atenţie subiectele alese – cele mai constructive sunt cele care vă ajută să vă descoperiţi unul în faţa celuilalt şi cele care vă ajută să vă apreciaţi unul pe celălalt şi mai mult.

E frumos şi sănătos să precizaţi, mai în glumă sau mai în serios, ce v-a plăcut, ce v-a făcut să vă depăşiţi limitele, ce v-a intimidat în sens pozitiv.

Lucrurile negative nu se spun acum niciodată, ele se amintesc în discuţii mai degajate, când nu sunteţi neapărat dezbrăcaţi sau când le induceţi subtil ca pe nişte adevăruri spontane.

În acelaşi timp, nu e bine nici să cazi într-o euforie copilărească ca şi cum ai fi câştigat o mare victoriei – poate părea uşor penibil, iar tu meriţi ceea ce primeşti, asta să nu uiţi, potrivit one.ro.

Adevărul nespus până acum despre PARTIDELE DE AMOR

„AMOR arde mai multe calorii decât alergatul” sau „Doar bărbaţii au fantezii” sunt doar câteva mituri populare în rândul cuplurilor. Care este însă, adevărul?

Iată patru dintre cel mai populare mituri despre amor, dar care nu au niciun sâmbure de adevăr:

1. Doar bărbaţii au fantezii – FALS! 80% dintre femei au fantezii cu alte persoane decât partenerul lor. În cazul bărbaţilor, procentul e de 98%.

2. Actul intim arde mai multe calorii decât alergatul – FALS! Potrivit cercetătorilor de la Universitatea din Quebec, Canada, într-un minut petrecut pe banda de alergat, bărbaţii ard 9,2 calorii, iar femeile – 7,2 calorii. În schimb, în timpul unei partide, un bărbat arde 4,2 calorii într-un minut, iar o femeie – 3,1 calorii pe minut.

3. Weekendurile sunt cele mai potrivite pentru amor – FALS! Potrivit cercetătorilor de la School of Economics, cea mai bună zi pentru este joia. În această zi, organismul înreistrează un nivel de cinci ori mai mare al hormonilor, spre deosebire de celelalte zile ale săptămânii, susţin oamenii de ştiinţă.

4. Actul intim ajută la scăderea presiunii sanguine – FALS! De fapt, presiunea sanguină creşte în timpul contactului, însă pentru scurt timp. În lume au fost înregistrate doar foarte puţine cazuri în care unul dintre parteneri a făcut atac de cord sau infarct în timpul actului; chiar dacă tensiunea creşte, nu o face atât de mult încât să-ţi pună sănătatea în pericol.

Varsta la care POFTA de AMOR a femeilor e MAXIMA. Sigur nu te asteptai la asta

Varsta la care POFTA de AMOR a femeilor e MAXIMA. Sigur nu te asteptai la asta
Femeile trecute de 40 de ani sunt coplesite de nelinisti iar pofta lor privind relatiile intime este scazuta.
Un studiu recent privind viata amoroasa a femeilor a aratat ca perioada cea mai intensa din punct de vedere al relatiile intime este cu aproximativ 15 ani mai devreme decat se credea anterior.

Psihologii erau convinsi ca femeile ajung la apogeul vietii amoroase dupa 35 de ani dar un sondaj recent a aratat ca acesta devin tot mai nesigure pe ele in dormitor odata cu trecerea anilor.

Menopauza indeparteaza dorinta de a face dragoste iar femeile incep sa se simta neatragatoare, desi acest sentiment fals e indus de schimbarile care au loc in organismul lor.
Studiul, realizat de un producator de vitamine, a aratat ca o treime dintre femei au menopauza la 40 de ani.

75% dintre femei au recunoscut ca menopauza a avut un impact asupra relatiei de cuplu.

Femeile care au participat la sondaj au declarat ca in jurul varstei de 20 de ani au fost cel mai interesate de amor iar intervalul 41-45 de ani a fost cea mai proasta perioada din punctul de vedere al realtiilor intime.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*