„Te dezbracai in fata lor si mureau de ciuda?” La 19 ani, fata asta s-a inrolat in armata si a ajuns pe front, in Afganistan

Hope Isabel Howard este un veteran al fortelor aeriene americane care a aratat intregii lumi ca nu e niciodata prea tarziu pentru a-ti schimba drumul in viata.

Inca de la varsta e 5 ani, Hope a visat ca va ajunge fotomodel, dar parea ca viata o duce in alta directie cand, la 19 ani, s-a inrolat in armata, imediat dupa ce a absolvit liceul. In timpul stagiului militar a ajuns sa lupte in Afghanistan iar aceasta experienta i-a schimbat perspectiva despre viata.

„A fost atast cea mai neplacuta cat si cea mai placuta experienta din viata mea pentru ca m-a maturizat si m-a facut sa vad lumea altfe, am inceput sa visez din nou. Am inceput sa mananc sanatos si sa ma antrenez. Ridicarea greutatilor si mancarea sanatoasa m-au tinut in viata”, a marturisit ea.

Dupa ce s-a intors acasa a devenit antrenor de fitness si fotomodel pe Instagram si, datorita corpului sau de invidiat, are sute de mii de fanii care ii admira corpul bine lucrat. Hope Isabel Howard este veterană a Forţelor Aeriene din SUA care demonstrează că nu este niciodată prea târziu să îţi urmezi visurile, deşi asta înseamnă să te reinvetezi.

Veterana Războiului din Afganistan a devenit cel mai popular model pe Instagram, însă pentru a ajunge aici a trecut printr-o etapă de tranzit.

În prezent, model şi antrenor personal de fitness, femeia originară din Florida a câştigat simpatia a mii de fani care o urmăresc pe Instagram datorită poveştii sale inspiraţionale şi a selfie-urilor provocatoare dar şi motivaţionale.

După cum exprimă pe site-ul său, Hope a visat mereu să fie model – încă pe când avea cinci ani. Cu toate acestea, pe măsură ce a crescut, visul său a fost înfrânt de probleme curente, iar Hope a ajuns să se înscrie în Forţele Aeriene ale Statelor Unite, la vârsta de 19 ani, după ce a terminat liceul. Ca parte a serviciului militar, ea a fost încantonată în Afghanistan – o experienţă despre care o consideră că i-a schimbat viaţa.

“A fost cea mai rea şi totodată cea mai bună experienţă din viaţa mea pentru că m-am maturizat enorm şi am început să văd lumea altfel. Cel mai important, am început să visez din nou şi atunci am devenit mai conştientă de mâncarea pe care o consum şi de a mă concentra pe antrenamentele fizice. Un foc a început să ardă în mine şi nu a putut fi stins. Antrenamentele cu greutăţi şi o dietă adecvată mi-au salvat la modul propriu viaţa!”.

După ce şi-a încheiat perioada înrolării, care a durat şase ani, şi după încurajările primite de la bunica sa, Hope a început o carieră în lumea modelingului. De atunci, selfie-urile sale sunt virale, iar fanii continuă să o urmărească pe reţelele de socializare.

Hope spune că scopul ei nu este ca alţii să arate ca ea, ci să-i ajute în călătoriile sale personale din domeniul fitness-ului: “Am crezut mereu că există frumuseţe în fiecare. Cred de asemenea în ideea de a-mi proteja sănătatea pe teremen lung în timp ce îmi urmăresc ţelurile mele fizice. Scopul meu ca antrenor personal nu este să vă fac să simţiţi că trebuie să vă îmbunătăţiţi, ci să vă ghidez şi sfătuiesc dacă sunteţi dispuşi să faceţi o schimbare.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*