Te-ai intrebat de ce 0rganul … se micsoreaza? 7 lucruri pe care nu le stiai despre

Cei mai muti dintre barbati se mandresc cu or gan ul lor genital si cu greu ar putea fi convinsi ca exista lucruri pe care sa nu le cunoasca despre acesta.

Iata insa ca specialistii le dau peste cap sistemul lor de credinte si vin cu lucruri legate de or ga nul genital masculin despre care barbatii nu stiu prea multe.

 

1. Penisul se poate fractura

Chiar daca or ga nul nu are oase in el, el se poate fractura. Insa are anumite camere care se umplu cu sange atunci cand org an ul gen ital este erect. Daca impingi cu prea multa forta sau il indoi prea mult camerele se pot rupe.

Nenorocirea se poate intampla in cazul in care aluneci in exterior, iar pe ni sul impins cu putere se loveste de corpul partenerei. In afara durerii este posibil sa auzi si un trosnet atunci cand or ga nul se fractureaza.

Dupa aceea or* ga nul se va umfla si invineti. Interventia chirurgicala este, de obicei, cel mai bun tratament.

2. Prima erectie are loc la mai putin de un an

Unii baieti au er* ctie la nastere. Ecografiile au aratat ca bebelusi pot avea er* ctie chiar si in burta mamei.

Erectia unui bebelus nu este se* ua la. Se intampla adesea in timpul schimbarii scutecului.

 

3. Doctorii recomanda urcatul pe scari in cazul in care ai o er* ct ie care dureaza de peste patru ore

Daca ai o er* ctie care dureaza de peste patru ore, este dureroasa si nu este urmare a exc!ta tiei, s-ar putea sa te confrunti cu priapism. Asadar, ai nevoie rapid de tratament.

Priapismul ar putea fi cauzat de unele medicamente care trateaza disfunctiile er ec tile. Insa, de vina ar putea fi si unele rani, medicamente, boli, droguri si chiar muscaturi ale unor paianjeni.

Un dus rece sau o punga cu gheata ar putea fi de ajutor. Exercitiile usoare precum urcatul scarilor pot ajuta la indepartarea sangelui din zona gen ita la. Insa este important sa mergi cat mai repede la medic.

Netratat, priaprismul poate cauza probleme cu erctia, care vor fi imposibil de vindecat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*