Tavi Clonda, adevarul despre despartirea de Gabriela Cristea: „Sunt mai multe …”

De cand se iubeste cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea este toata numai un zambet. Se pare ca secretul fericirii ei sta in clipele petrecute in bratele iubitului

Gabriela Cristea marturiseste ca s-a indragostit de Tavi Clonda treptat, pe masura ce au inceput sa lucreze impreuna pentru emisiunea „Te vreau langa mine”. Moderatoarea spune ca ii plac multe lucruri la el, iar artistul ca a fost atras, in prima instanta, de ochii frumosi ai vedetei TV.  Cei doi sustin ca nu s-au certat niciodata si ca au avut grija sa protejeze relatia si, mai ales, sa nu isi descarce nervii pe partener.

„Este o mare responsabilitate sa incepi o relatie cu o persoana care vine dupa un esec sentimental. Noi am invatat ca problemele personale trebuie sa le rezolvi singur, nu sa le pui pe umerii celuilalt. Noi ne traim viata asa cum consideram. Nu ne-am certat niciodata in cele sase luni de cand suntem impreuna. Este o relatie frumoasa, nu este doar una de dragul emisiunii, la care amandoi lucram”, a declarat Tavi Clonda

Tavi Clonda si Gabriela Cristea sunt mai fericiti ca niciodata, cei doi isi construiesc o casa, iar artistul a vorbit despre ce inseamna asta pentru viitorul unei casnicii. Constructia este aproape gata, iar Tavi si Gabi urmeaza sa se mute in curand.

„Sunt mai multe tipuri de eforturi pe care le facem, in primul rand psihologic. Acum suntem la finisaje. Constructia unei case este o poveste foarte frumoasa si daca reusesti sa construiesti, inseamna ca sunt sanse mari…”, a spus Tavi Clonda intr-o emisiune TV.

Intrebat de despartire lui de Gabi Cristea, Tavi Clonda a spus fara sa stea pe ganduri: „Doamne fereste!”.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*