Tatăl nu a vrut să-l recunoască, dar el se mulțumește cu dragostea mamei sale! Cât de mare a crescut băiețelul Andreei Mantea.

Andreea Mantea este o mămică dedicată fiului ei, alături de care petrece tot timpul liber. Bruneta a mărturisit că micuţul David este un ”ştrumf terorist”.

Andreea Mantea a dat uitării vremurile în care distracţia era prioritatea ei şi, acum, se dedică total fiului ei, David. Bruneta îşi petrece alături de băieţel tot timpul liber şi pare mai fericită ca niciodată.

Cu ocazia sărbătoririi Sf. Ioan Botezătorul, vedeta a postat pe o reţea de socializare un mesaj de ”La mulţi ani”, însoţit de o fotografie în care apare împreună cu micuţul David. În imagine, băieţelul are părul prins într-un moţ în vârful capului şi zâmbeşte la aparatul de fotografiat în timp ce cu mâinile stă agăţat de gâtul mamei sale.

La finalul mesajului, Andreea Mantea le-a mărturisit prietenilor ei virtuali că David este un ”ştrumf terorist”.
”La multi ani Ioan, Ion, Ioana, Ionut, Ionela! Sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti! Strumf terorist. Hai afara la zapada”, este mesajul care însoţeşte imaginea postată de Andreea Mantea pe o reţea de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*