Tatăl elevului din Teleorman arestat pentru că a lovit și umilit o profesoară spune că băiatul său a fost cel batjocorit. Ce s-a întâmplat, de fapt, în clasă

Tatăl elevului arestat pentru că a lovit și umilit o profesoară din Teleorman a declarat că băiatul său a fost cel batjocorit şi persecutat de profesoara respectivă. Tot el a dezvăluit şi motivul de la care a pornit incidentul.

„După cum înţeleg eu, nici profesorii ăştia nu prea sunt buni. A venit într-un timp, cam de vreo şase luni de zile şi mi-a spus de un profesor, nu ştiu care, cum îl cheamă. Că îl face în tot felul, că îl batjocoreşte, că nu ştiu ce. Şi eu ce-i zic, măi tată, vezi de treaba ta, stai cumine şi lasă-l în pace. În bancă a stat el şi cu un alt prieten. Avea telefonul mână şi umbla la el. Şi îi spune profesoara, pune-ţi telefonul încolo, nu mai umbla la el. El n-a înţeles şi tot a umblat la el. Profesoara s-a dus şi i-a dat peste mână şi i-a trântit telefonul. Era telefon nou. Se vedea unde era defect, pe la colţuri, aşa. Şi apoi s-a întâmplat incidentul ăsta. Mi-a părut rău când am văzut imaginile. I-am spus de ce tată ai făcut asta? Dădea din umeri. Probabil ca el din boala asta, din injectiile alea pe care le face, nu mai mai raţionează. Face tratament, ia pastile cu pumnul. Copilului i-a dus soţia de mâncare, un baton de salam şi două pachete de ţigări”, a mărturisit tatăl elevului.

Elevul din Teleorman, care a lovit și umilit o profesoară, în sala de clasă, la Școala Gimnazială din comuna Poroschia, din Teleorman, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Măsura e o adevărată premieră în România. Iniţial, el fusese anchetat pentru pentru tulburarea ordinii publice, dar procurorul de caz a decis extinderea cercetărilor și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate. Miercuri, elevul de clasa a 8-a a fost reţinut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*