Tatal ei o batea in fiecare zi cand era mica, chiar si atunci cand se juca linistita cu jucarioarele ei…S-a obisnuit cu cureaua si injuraturile pe care le primea mai des ca o masa calda

Tatăl ei O BĂTEA în fiecare zi când era mică, chiar și atunci cand se juca liniștită cu jucărioarele ei…S-a OBIȘNUIT cu cureaua si ÎNJURĂTURILE pe care le primea mai des ca o masa calda. Dupa 40 de ani, A AFLAT un SECRET TERIBIL! Doamne, SĂRACA FATĂ:

Helen Towards din Tyneside, Anglia, a suferit mult in copilarie. Cand tatal ei ajungea acasa de la munca primea bataie, aproape in fiecare zi. Helen e unul din copiii care a cunoscut pe pielea sa ce inseamna proverbul „bataia e rupta din Rai”.

Trebuia sa suporte insultele tatalui ei, sa suporte loviturile cu cureaua si pedepsele pe care le primea chiar si atunci cand nu facea nimic. Pentru a suporta calvarul de zi cu zi, Helen si-a facut o sora imaginara. Dupa mai multi ani, Helen a descoperit ca parintii ei ii ascund un mare secret.

La cativa kilometri de locuinta unde statea Helen locuia Jenny Lee Smith, o fetita care era bine tratata de parintii ei. Acestia ii demonstrau zi de zi cat de mult o iubeau. Intr-o zi banala de joaca, la 14 ani, Jenny a vrut sa se integreze mai bine in cercul copiilor de varsta ei si s-a bagat in seama de fiecare data cand acestia planuiau sa se distreze impreuna.

Unul dintre copii refuza sa o primeasca in grup si ii spunea ca in acea gasca nu au ce cauta copiii adoptati. Dupa chinurile suferite in familie si bataile indurate, Helen dadea fata cu o noua realitate, bulversanta: observa ca prietena ei cea mai buna, chiar daca e fericita in familie, este izolata de ceilalti. In mintea ei se nasteau o serie de intrebari si nu intelegea deloc cruzimea lumii in care traim.

Jenny a aflat de la parintii ei adoptivi adevarul, iar in anul 2003 a cautat-o pe mama ei biologica. A gasit-o dupa cateva saptamani bune si a aflat ca mama ei a nascut-o la 28 de ani, dar nu a putut s-o pastreze din cauza saraciei. Si-a cerut iertare de la fiica sa si i-a adresat cateva cuvinte care o ravaseau si mai mult. A aflat adevarul despre prietena ei cea mai buna, Helen: „Fiica mea Helen poate intra oricand pe usa. Sa nu ii spui nimic, nu ii spune cine esti”. Jenny nu mai putea de fericire. Nu doar ca si-a gasit mama, dar a aflat ca prietena ei din copilarie este surioara ei!

Dupa un an, in 2004, mama lui Helen si Jenny a murit. Jenny o cauta apoi pe prietena ei din copilarie si sora ei. Pentru a o gasi, scrie un mesaj in Genes United, o publicatie care are rolul de a reuni familii care s-au pierdut pe drumul vietii.

„Cred ca sunt sora ta vitrega” – acesta era mesajul pe care l-a primit Helen in 2004. Pentru Helen a fost ingrozitoare vestea, mai ales cand a aflat ca Jenny isi cauta parintii adevarati de mult timp. Abia in 2007 cele doua surori s-au regasit. Si-au facut testele ADN, care a confirmat legatura dintre cele doua.

Surorile au avut multe sa isi spuna, iar Helen a aflat ca barbatul care o batea in copilarie nu era tatal ei adevarat si ca mama ei a avut doua aventuri din care s-au nascut ele. Iar acum sunt mai apropiate decat o mama si o fiica.

Citeste si:

„Numele meu este Ana, am 23 de ani, iar șeful meu mă atinge în trecere pe talie, pe mâna… totul pe ascuns. El are reputaţie de mare crai, că aşa ar proceda cu femeile, dar totul pe ascuns. Nu vreau să îmi pierd locul de muncă și…”

Dragă Adela,
Îmi plac sfaturile tale şi sper că mă poţi ajuta şi pe mine. Să spunem că numele meu este Ana, am 23 de ani, iar managerul meu are 25 de ani, tinerel, frumuşel, plin de şarm.

Lucrăm împreună aproape zilnic, flirtăm la locul de muncă, mă atinge în trecere pe talie, pe mâna, ne zâmbim…. totul pe ascuns. El are reputaţie de mare crai, că aşa ar proceda cu femeile, dar totul pe ascuns. Mă deranjează că nu pare să îşi asume ceea ce face, parcă mereu este în gardă.

Şi atunci când ne scriem mesaje pe telefon, el este rece, sec, profesional, nu lasă să se vadă nimic neobişnuit, probabil pentru a nu exista vreo dovadă că s-ar da la mine.

A fost plecat în vacanţă şi m-a sunat să verifice dacă totul e bine… totul sub pretext profesional. Ciudat este că în prezenţa altor bărbaţi uneori parcă vrea să îşi marcheze terioriul, mă mănâncă din priviri, vine aproape de mine. Azi aşa, mâine aşa… până când ne-am sărutat într-o seară la sfârşit de program.

Mi-a spus că ne vedem mai târziu, iar eu am aşteptat un mesaj de la el, un telefon să ne întâlnim, dar nu am primit nici măcar un semn. A doua zi, aceleaşi priviri cu subînţeles la muncă, aceleaşi atingeri, aceeaşi replică cum că trebuie să ne vedem mai pe seară… Şi din nou, niciun semn de la el după ce am terminat programul de lucru. Sunt foarte confuză, ce fel de joc face?

Nu vrea relaţie serioasă, dar nici pentru o aventură nu se implică prea mult. Nu îl înţeleg şi nu ştiu cum să mă mai port cu el.

Nu vreau să îmi pierd locul de muncă şi nu vreau nici să fiu la dispoziţia lui oricând. Eu visez la o relaţie cu el. Încerc să mă ţin tare, îl evit cât pot, mă retrag câţiva paşi înapoi când vine prea aproape de mine, dar îmi e foarte greu, mă domină total, privirea lui mă înmoaie… Există vreo şansă să îi bag minţile în cap şi să îl fac să mă vrea cu adevărat lângă el? Dacă nu, ajută-mă să ies din jocul asta şi să îi arăt că sunt o femeie demnă, că nu mă voi culca cu el.

Adela răspunde:

Dragă Ana,
Dacă ar fi vrut să te aibă, nu te-ar fi amânat atâta. Există această tipologie a amantului la bărbați, care îi face pe unii să nu se poată abține de la a face gesturile despre care povestești. El pur și simplu se hrănește din această tensiune amoroasă pe care o creează între voi, nu are nevoie de mai mult. Foarte probabil nu e conștient de efectul devastator pe care îl are asupra ta.

Cu siguranță că te place, dar, dintr-un motiv necunoscut, încă nu vrea o relație cu tine. Știu că și tu îl placi – altfel nu aveam acest dialog.

Însă cu asemenea comportament, nu știu dacă merită să te implici. Riști să ieși rănită și să suferi mai mult decât e nevoie. Spui că nu vrei să-ți pierzi locul de muncă. Totuși, dacă ar fi posibil să-ți găsești ceva mai bun, poate că acesta ar fi un bun pretext ca să-ți cauți. Așa poți verifica și dacă te place cu adevărat. Dacă pleci și te caută, înseamnă că dorește să aibă o relație cu tine. Dar, la cum mi l-ai descris, slabe speranțe.

Părerea mea este că nu trebuie să-ți umpli mintea numai cu el. Dacă ai putea să ieși și cu alți băieți, poate găsești unul mai responsabil, ar fi perfect. Atunci, toată agitația lui te-ar lăsa rece și l-ai privi ca pe un cintezoi caraghios cu prea multă energie, cu care nu știe ce să facă.

Tu ce parere ai? Ce sfat i-ai oferi? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*