Tânăra din imagine își caută jumătatea! Anunțul ei matrimonial e genial! „Eu nu mai caut jumătatea, îmi caut întregul! Vreau un bărbat bun la…”

Dragostea adevărată a devenit un mit pentru cei care încearcă de mult timp să îşi găsească un partener. De multe ori aceştia urmează sfaturile din reviste sau cărţi. Dar tehnicile de agăţat promovate în mass media nu ajută deloc.

Cărţile care te îndeamnă să foloseşti anumite replici de agăţat, jocuri psihologice sau îţi spun cum să îţi controlezi limbajul trupului sunt inutile, spun specialiştii citaţi de ziarul The Telegraph.
Dacă îţi cauţi un partener nu trebuie să citeşti toate cărţile pe această temă sau să reţii replici întortocheate şi stupide. O metodă mult mai eficientă şi mai simplă prin care poţi să cunoşti o persoană nouă este să fii tu însuţi şi să te simţi bine.

Dacă nu faci decât să cauţi permanent aceea persoană ideală, o să ajungi să îi consideri pe toţi oamenii din jurul tău potenţiali parteneri. Singurul lucru pe care îl vei obţine cu această atitudine este să pari disperat iar personele de sex opus cu siguranţă vor observa. Cea mai bună abordare pe care trebuie să o ai când eşti singur şi vrei să îţi întâlneşti perechea e să ieşi în oraş cu prietenii, să vorbeşti cu oameni noi, iar restul va curge de la sine.

Amuzant este modul in care o tânără din raionul Bălți, Olessia, își caută jumătatea! Anunțul ei matrimonial, postat pe un grup care intermediază virtual dragostea, e genial!

„Eu nu mai caut jumătatea, îmi caut întregul, căci eu sunt întreagă și totală! Vreau un bărbat bun la…masaj, care să știe a scărpina spatele cu aceeași mângâiere diafană cu care știe a mânui și polonicu. Vreau să știe să gătească, în rest fac eu totul”, a scris tânăra.

Ce părere aveți? E mult prea pretențioasă? Trebuie să apreciem că arată foarte bine și că scrie corect gramatical.
Va reuși ea să găsească un bărbat sensibil, cu aptitudini pentru gătit și pentru masaj? Ce credeți, domnilor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*