jj

TACTICI DESPRE CUM SĂ SĂRUȚI PASIONAL O FEMEIE! TREBUIE SĂ LE ȘTIE TOȚI BĂRBAȚII!

-Orice bărbat ar trebui să aibă sex-appeal pentru că la urma urmei ești bărbatul. Ar trebui să înveți cum să săruți în mod corespunzător. Nu uita ca femeile sunt cucerite de barbatii cu atitudine, siguri pe ei și carora nu le e teamă să riște un refuz

– Dacă vrei să împărtășești un sărut seducător și pasional cu iubita ta poți să îi muști ușor buza în timp ce o săruți. De fapt, ar fi mai bine dacă ai începe prin a o săruta pe obraji și gât.

– Sarutul frantuzesc este cunoscut de mai toata lumea, dar in ciuda acestui fapt este înca în topul preferințelor. Se mai numeste și “sărutul sufletului”. Sărutul franțuzesc este cel mai seducător și pasional sărut. Înseamnă să îți introduci ușor limba în gura ei.

–În timp ce săruți nu trebuie să îți lași buzele să se usuce. Este de preferat să folosești un balsam înainte să mergi la o întâlnire cu ea. Asta va face sărutul și mai reușit.

– Alege cu grijă locul în care vă sărutați precum o sală de teatru. Dacă relația e la început nu ar trebui să îți aduci prietena în dormitor atât de repede.
–În timp ce vă sărutați încercați să nu vă ciocniți nasurile. Înclinați ușor capul în direcția opusă.

– Nu ar trebui să ignori sau să uiți de buza de jos, prin sărutarea buzei de jos îi arăți cât de mult o dorești

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*