Surpriză! De câte ori e posibil, DE FAPT, să faci sex într-o singură noapte

Ai auzit probabil multe legende despre bărbați care au rezistat o noapte întreagă și despre femei capabile să-i satisfacă ore în șir. Dar cât este mit și cât este realitate? De fapt, cât de mult sex poți să faci într-o singură noapte?

Și-au pus mulți întrebarea asta și pe un grup de pe yahoo, câțiva curajoși au încercat să elucideze misterul. Pe scurt, numărul partidelor de sex dintr-o noapte variază în funcție de vârstă, sex și dacă iei madicamente sau droguri.

Mai precis, e mult mai posibil ca femeile să aibă parte de mai multe partide de sex, căci, atât timp cât corpul lor se lubrifiază și nu intervin dureri din cauza frecării, acțiunea poate dura, în teorie, la nesfârșit. Pentru bărbați e ceva mai complicat, căci actul sexual nu există fara erecție. Iar între două erecții trebuie să existe câteva momente de pauză. Iar dacă bărbatul face sex zilnic, aceste „câteva momente” pot dura și câteva ore. Corpul bărbatului nu va face față la mai mult decât este capabil și pur și simplu nu va mai răspunde stimulilor.

Aceste doua situații prezentate sunt în cazurile în care nu se consumă medicamente sau droguri, ce afectează buna funcționare a corpului.

 

Iată și un exemplu oferit de un bărbat: „Acum 14 ani, când eram proaspăt căsătorit, în luna de miere, am făcut-o chiar de 7-8 ori pe seară… Aproape zilnic. Acum am 38 de ani și pot maxim de 2 ori. Iar cine spune că poate de 4-5-6 ori la vârsta asta… Probabil nu are altceva de făcut, decât sex…”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*