„Sunt o mamă disperată pentru că iubita fiului meu profită de el”

Știu că părinții nu trebuie să se amestece în viața copiilor lor, mai ales când sunt adulți. Dar aș vrea să îmi ajut cumva fiul. Am ajuns o mamă disperată de când am realizat că iubita lui profită de el. Iar el o lasă.

Probabil toate mamele cred că au copii minunați. Cei mai minunați. Este firesc și chiar recomandat. Eu am trei copii, doi băieți și o fată. Îi iubesc nespus pe toți trei și am încercat mereu să nu fiu o mamă sufocantă sau una care se amestecă în viețile și deciziile lor.

Îmi place să discut cu ei și să le fiu alături, dar știu că ceea ce mie mi se pare bine sau corect, nu înseamnă că este bine sau corect pentru ei. Nu este ușor să stai deoparte.

Instinctul meu va fi mereu de a-i proteja, de a-i ajuta și sprijini. Dar anumite lucruri nu le pot face nici pentru, nici în locul lor.

Acum, știu că povestea sună a soacra acră care-și sabotează nora. Dar nu este așa. Fiul meu cel mare, Adrian, este de câteva luni într-o relație cu o fată.

După două săptămâni deja se mutase la el pentru că are casa lui, iar ea stătea cu… un alt iubit, pe care l-a lăsat pentru Adrian.

Fiul meu are o afacere, câștigă bine, dar până acum a muncit mult și a socializat rar. Iar pe tipa asta a cunoscut-o la o petrecere în club, de ziua unui prieten.

Nu aș fi avut nicio problemă dacă e săracă sau dacă ei se iubesc atât de mult încât să se mute împreună și de a doua zi… dar nu este cazul.

Îi cere bani constant. Amor nu fac, pentru că îi spune că e un „animal” care profită de ea. Asta am auzit de la frații lui cărora li s-a confesat. Cu mine poate discuta orice, toți copiii mei pot, dar nu mi-a spus prea multe…

Tipa iese prin cluburi, el mai puțin. Nu muncește, stă toată ziua la televizor sau iese la shopping. Îi vorbește urât și nu îl lasă să se vadă prea des cu noi sau cu frații lui.

A venit o dată la noi în vizită, la masă. A vorbit puțin, ne-a întrebat cât ne-a costat mașina din fața casei, a stat cu ochii mai mult în telefon și în mare parte a părut că nu se simte bine deloc.

Noi suntem o familie destul de veselă și relaxată. Cel puțin, când se adună toți copiii, râdem constant. Am încercat să o fac să se simtă bine, să nu creadă că o evaluăm, să se simtă în largul ei.

Poate nu am reușit prea bine? Habar nu am. Eu așa am încercat, dacă o fi fost percepută altfel atitudinea mea… Dar aceeași senzație au avut-o și frații lui. Și am încercat, cu toții, (inutil), să vorbim cu el.

Nu spune că ar iubi-o nespus. Dar, cumva, nu vrea să o lase în stradă. Că nu are unde să se ducă. Și dacă tot e iubita lui, vrea să încerce să vadă cum merge relația.

Eu spun că e evident că merge prost. Totodată… mă gândesc, oare am făcut ceva greșit? L-am educat prost? S-a simțit neiubit? Neapreciat? De ce acceptă așa ceva…? Este în depresie?

Jur că nu știu ce să fac și îmi este tare greu să stau fără să fac nimic. Aș vrea să în ajut. Știu că nu îl pot ajuta cu forța, însă. Și nu mi se pare suficient să stau deoparte și să fiu spectator.

Îl pot face să se trezească? Îl pot determina să deschidă ochii? Mi-e greu să cred că asta își dorește de la viața lui.”

Mama ei murise în urmă cu 23 de ani de cancer. Dar într-o zi a primit o scrisoare care era de la ea…

Femeia a început imediat să plângă. Ce scria în scrisoare

Amanda Lemmond și-a pierdut mama, singurul ei părinte, la vârsta de 10 ani, din cauza unei boli necruțătoare – cancerul. După ce i s-a întâmplat această tragedie, în viața ei a urmat alta: fetița a ajuns la orfelinat. Singurul obiect pe care l-a mai păstrat ca amintire de la mama ei era un iepuraș de pluș.

Timpul a trecut, Amanda a învins toate greutățile, dar iată că peste 23 de ani a deschis ușa casei sale și a avut surpriza de a vedea că a primit prin poștă o cutie de mici dimensiuni, deși nu comandase nimic.

Imediat ce a deschis-o, a început să plângă. Înăuntrul ei erau mai multe scrisori care fuseseră scrise de mama ei cu doar câteva zile înainte să moară, pe lângă acestea cutia conținea poze, dar și certificatul ei de naștere.

Într-una dintre scrisorile pe care le va prețui pe vecie, Amanda a putut citi: ,,Știi, îmi e tare, tare, dor de tine, mai ales că nu mă pot trezi cu tine în fiecare dimineață. Tu ai o lumină foarte puternică în tine care strălucește ca o stea; să nu renunți la ea niciodată, copilașul meu. Ești cea mai curajoasă fetiță pe care am cunoscut-o vreodată. Te iubesc mult de tot. Te rog să continui să zâmbești”.

Amanda a declarat despre noul ei cadou incredibil: ,,Este o legătură pe care nu credeam că o voi recupera vreodată”.

Iată un material video despre această poveste:

12 ore s-a chinuit femeia asta sa nasca, si a avut un travaliu in care aproape a murit de durere. „Doamne, de asta o durea atat de tare!”

Cand au vazut ce i-a iesit din burta, medicii s-au inchinat:

Nina Tassel, o femeie din Australia, a fost in culmea fericirii cand a aflat ca urmeaza sa fie mamica. Sarcina a decurs normal, iar in afara faptului ca burta ii era extrem de mare si ca a luat foarte mult in greutate, viitoarea mamica nu a intampinat dificultati.

Surprizele insa nu au ocolit-o, iar travaliul a inceput mai devreme cu 3 zile fata de termen. Durerile au fost atat de mari incat Nina nu a mai apucat sa fie dusa la spital; urma astfel sa nasca acasa. O intreaga echipa de medici s-a deplasat la domiciul ei pentru a o ajuta, insa ceea ce a urmat a fost greu pentru toata lumea: 12 ore de dureri cumplite, urlete si stari de lesin.

Doctorii nu intelegeau de ce copilul vine pe lume atat de greu, insa in cele din urma, dupa ce l-au vazut, au avut si o explicatie. Micutul era mult mai mare decat in mod normal: baietelul avea 6 kilograme si 60 de centimetri inaltime.

Din fericire atat el, cat si mama sunt in afara oricarui pericol.

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: 4 semne că un bărbat n-a mai făcut amor de mult timp. Al doilea îl dă de gol imediat


Bărbaţii sunt foarte adesea acuzaţi că sunt conduşi de instincte şi că nevoile lor fiziologice le stau uneori în calea deciziilor corecte. Vezi care sunt acele semne că n-a mai făcut amor de mult şi vezi dacă merită să-i prelungeşti agonia sau nu.

Este agitat

Majoritatea bărbaţilor care nu au mai făcut amor de mult timp se simt foarte inhibaţi atunci când cunosc o femeie. Mulţi recurg la masturbare înainte de o întâlnire, tocmai pentru a reduce din stresul şi presiunea pe care o simt de a se comporta 100% satisfăcător pentru eventuala parteneră.

Propune întâlniri seara târziu

Un bărbat sigur pe el, care vrea să te cunoască şi să se îndrăgostească de tine se gândeşte la multe aspecte: respect, curiozitate, grad de pericol, felul în care vei interpreta anumite remarci sau gesturi de-ale lui. De aceea, dacă are timp să plănuiască întâlniri pe timp de zi, în care ştie că va primi doar conversaţie spumoasă şi eventual o cafea, înseamnă că nu se grăbeşte şi nu este disperat să te aducă în pat. Dacă încearcă mereu să te scoată în oraş noaptea şi apoi propune invariabil să te ducă acasă sau să rămâi la el, înseamnă că duce lipsă de contacte intime în ultima vreme.

Tresare când îl atingi

Chiar şi cel mai timid bărbat se poate controla atunci când hormonii lui sunt cuminţi şi satisfăcuţi. Dacă nu a mai făcut amor de prea mult timp, va fi uşor irascibil şi exagerat de sensibil, deoarece îşi va imagina că fiecare atingere se petrece în pat, cu tine dezbrăcată, lângă el, gol, etc.

Toate conversaţiile converg spre o partidă intimă

Dacă face ce face şi ajunge mereu la subiecte cu subînţeles, dacă fiecare conversaţie a voastră se termină cu conotaţii sexuale evidente, nu înseamnă neapărat că este un obsedat, ci poate pur şi simplu nu a mai avut parte demult de acţiune şi mintea îi fuge necontrolat la nevoia primordială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*