22

Suedia a implementat ziua de muncă care durează 6 ore. Motivul este minunat!

Suedia a trecut în mod oficial la o zi de lucru de șase ore. Acest lucru nu va afecta salariile în nici un fel, dar va optimiza cu siguranta timpul angajaților.
Filimundus, un dezvoltator de aplicații mobile, a introdus această inovație anul trecut. Consiliul de administrație a remarcat că o zi de lucru de opt ore este ineficientă, explicând ca a sta concentrat și eficient pentru atât multe ore este aproape imposibil pentru majoritatea oamenilor. Angajații trebuie să ia pauze, iar timpul lor este irosit.
S-a dovedit faptul că angajații pot face aceeași cantitate de muncă în termen de șase ore, și, în plus, eficiența lor crește chiar. Ei au mai multă putere  și timp pentru ei înșiși, și  se simt în general mai fericiţi si au mai mult succes.
Medicii din unele clinici au făcut, de asemenea, un pas spre adoptarea  noului program de lucru. Ziarul „The Independent” spune că programul de lucru de șase ore va fi pus în aplicare în întreaga țară.
Ar fi minunat dacă am putea experimenta, de asemenea, avantajele unei astfel de inovație, fără a fi nevoie să ne mutăm în Suedia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*