Stirea inceputului de an! OANA ZAVORANU va prezenta o emisiune la PROTV

Revine ”pe sticlă”. Oana Zăvoranu a bătut palma cu PROTV!

Oana Zăvoranu revine pe sticlă într-o emisiune nou-nouţă! Vedeta a bătut deja palma cu şefii de la PRO TV şi urmează să se întreacă în ritm de dans cu Laura Cosoi, Lidia Buble şi Lora.
Oana Zăvoranu a reuşit să pună mâna pe o colaborare şi să revină pe sticlă într-un nou show care va fi difuzat începând din această primăvară de PRO TV.
Bruneta ar fi semnat deja contractul cu şefii de la PRO şi urmează să intre în ringul de dans în cadrul emisiunii ”Te PROvoc la dans”, care ar înlocui vechea producţie ”Dansez pentru tine”.

În cărţi pentru competiţia de dans ar fi şi Lora, Lidia Buble şi Laura Cosoi, care sunt încă în negocieri.
Noul show va fi difuzat în această primăvară la Pro TV şi va avea o mulţime de surprize. Preselecţiile au avut loc zilele trecute, la Buftea, făcute de CoBo Dance, adică Cocuţa şi Bogdan Boantă, care erau în căutare de dansatori sportivi profesionişti.
Dacă cele trei vor trece de preselecţii, Oana Zăvoranu va trebui să facă faţă experienţei în materie de dansuri a Laurei Cosoi, care a făcut dansuri sportive, şi a celor două cântăreţe, care sunt obişnuite cu învăţatul coregrafiilor.

Oana Zăvoranu nu este însă o necunoscătoare în acest domeniu! Bruneta a mărturisit în nenumărate rânduri că-i place să danseze şi chiar s-a filmat de mai multe ori în timp ce dansa în casă, iar imaginile au devenit virale! Bruneta ar fi fost chiar ofertată în 2012 să participe la emisiunea ”Dansez pentru tine”, unde ar fi trebuit să o înlocuiască pe Monica Davidescu după ce aceasta s-a accidentat în timpul repetiţiilor, însă ar fi refuzat.

Oana Zăvoranu este o brunetă focoasă care se va lua la ”luptă” în paşi de dans cu trei blonde
Vedeta este cunoscută pentru pasiunea ei pentru Michael Jackson şi nu de puţine ori s-a filmat dansând pe ritmurile melodiilor acestuia, iar imaginile au devenit virale. Se pare că experienţa blondelor nu o sperie pe celebra brunetă şi că se încrede în instinct şi talentul ei cu care a reuşit să-şi cucerească fanii şi cu care reuşise să-i convingă pe producătorii de la ”Dansez pentru tine” să o introducă în show. Şi până una alta, ce-i în mână, nu-i minciună şi Zăvo e singura care şi-a văzut contractul semnat şi este sigură că va apărea în noul concurs de dansuri de la PRO TV, ”Te PROvoc la dans”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*