6872460-house-1474315153-650-16610d15c5-1474975312

Știință dezvăluie tipul de bărbat căruia femeile nu-i pot rezista!

Este destul de evident că un bărbat cu aspect mediu care are încredere în sine are mai mult succes la femei decât un bărbat cu un aspect mai atrăgător, dar fără încredere în sine. Și acum există o explicație.
Un studiu publicat în Psychological Science a arătat că bărbaţii a căror fizic este departe de standardele de frumusețe, dar care sunt mai încrezători în ei, au mult succes la femei decât bărbații cu atractivitate fizică mai mare, dar cu o încredere scăzută.
Acest studiu a implicat 96 de bărbați și 103 de femei care au participat la o întâlnire rapidă, fiecare participant a petrecut trei minute vorbind cu un alt participant. Rezultatele au arătat că „bărbatii care au crezut că  sunt mai atractivi decât sunt defapt, au fost consideraţi mai atractivi de către femei.” Iar această încredere a fost cheia succesului la întâlniri.
În plus, studiul a arătat ca bărbaţii care sunt mai puțin preocupaţi de aspectul lor fizic nu au doar mai mult succes la femei, dar, de asemenea, cresc copii încrezători.
Se adăugă că oamenii atractivi din punct de vedere fizic sunt mult mai predispuşi să înşele.
Acum știm două lucruri despre ce îşi doresc femeile: ele preferă bărbaţii încrezători şi cu inima mare al cărui aspect este departe de stereotipurile de frumuseţe – dovedite științific.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*