Știai că faimosul Carla’s Dream e însurat? Soția lui e FAIMOASĂ. Dar nu se numește Carla. Cine e, de fapt, CARLA

Toată lumea îşi doreşte să-l vadă fără mască, iar acest lucru s-a întâmplat, până la urmă. Solistul de la Carla`s Dreams, în plin avânt profesional, a avut probleme şi pe plan familial, el aflându-se în pragul despărţirii de soţia lui, în urmă cu patru ani.

Însă, deşi el este în sine un personaj vânat de mulţi, despre soţia lui se cunosc şi mai puţine detalii. Din anul 2010, Andrei Ţăruş, aşa cum îl cheamă în buletin pe cântăreţ, este căsătorit cu o femeie de afaceri de succes în Republica Moldova, pe nume Nelea Motricală. Însă, nu tot timpul lucrurile au stat pe roze între ei, iar neînţelegerile dintre ei au fost deosebit de grave, ducând până la divorţ! Femeia a introdus cererea de separare legală în anul 2013, la o judecătorie din Raionul Chişinău, dar s-a împăcat cu solistul în timpul procesului, magistratul luând act de cererea de renunţare la judecată a reclamantei.

Aceasta nu depinde financiar de soţul ei, fiind o femeie de afaceri de succes, după ce şi-a înfiinţat propria agenţie de turism, care aduce pe bandă rulantă turişti străini în Republica Moldova. Totul a început atunci când Nelea Motricală a decis să revină acasă după cinci ani de studii la facultatea de Business şi Administrare din Rotterdam, Olanda. În timp ce se afla pe peronul gării, de unde urma să ia trenul spre casă, o prietenă a fost curioasă să afle ce va face aceasta când va ajunge în ţara de origine. Nu a ştiut ce să răspundă şi tot amica ei din Olanda, care anterior fusese în vizită în Moldova, i-a sugerat să se ocupe de turism. I-a plăcut ideea, aşa că şi-a câştigat primii bani chiar în calitate de manager al propriei companii!

„Moldova este o enigmă, o bucăţică de pământ pe care lumea nu o cunoaşte, a cărei descoperire însă e însoţită de un obligatoriu „wow!”. Mulţi turişti sunt entuziasmaţi că se plimbă fără a vedea alţi turişti, iar noi încercăm să facem din orice dezavantaj, un lucru frumos şi atractiv. Şi cred că, în câţiva ani, ţara mea va avea o cu totul altă poziţie în acest clasament”, declara Nelea Motricală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*