Știa că a rămas gravidă, dar burta i se umfla prea mult și prea repede! „Ce mi se întâmplă?” Medicii au înlemnit!

Știa că a rămas ÎNSĂRCINATĂ, dar burta i se UMFLA prea MULT și prea REPEDE. Speriată, a mers la un CONTROL cu ochii ÎN LACRIMI: „Ce mi se întâmplă?” Medicul a ÎNCREMENIT când a văzut CE ERA în abdomenul ei

Un cuplu din Marea Britanie a avut parte de o experiență care le-a schimbat radical viața.

Cei doi își doreau foarte mult să devină părinți, dar din cauza unor probleme de sănătate, Rachelle nu reușea deloc să rămână însărcinată. După ani și ani de încercări disperate, au decis să apeleze la un tratament de fertilitate.

Metoda a dat roade, iar la scurt timp femeia a aflat că urma să aducă pe lume gemeni. Dar, când a văzut că burta i se umflă exagerat de mult și foarte repede, viitoarea mămică a mers la un control.

Veștile pe care le-a primit au dus-o de la extaz la agonie. Doctorul care a monitorizat-o i-a spus că mai poartă alte trei suflete în pântece, deci un total de cinci copii. În același timp, ea trebuia să îi avorteze pe aceștia trei, pentru a crește șansele de supraviețuire a celorlalți doi prunci.

Cu lacrimi în ochi, Rachelle a refuzat și a spus că nu își va omorî copiii. A mers la un alt doctor, care i-a promis că va face tot ce îi stă în putință pentru a-i salva pe toți.

Dar surprizele nu aveau să se termine aici. În ziua nașterii, toți au rămas uimiți în momentul în care au văzut că femeia a adus pe lume nu cinci, ci șapte copii! Din fericire, micuții au fost perfect sănătoși și s-au dezvoltat toți corect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*