Sportul i-a adus un posterior atat de bombat incat nu mai poate purta blugi. Cum arata tanara de 22 de ani

Are forme atat de bine lucrate incat cu greu poate purta jeansi.
Ce imagine a postat „regina fitness-ului” pe internet
Are 22 de ani si intrece toate divele de la Hollywood in forme apetisante.
Iar asta fara operatii estetice si fara Photoshop.

I se spune experta in „belfie-uri”, adica selfie-uri de la spate, pentru ca Jen Selter este o senzatie a Instagramului, prin fotografiile pe care le posteaza pe pagina sa de socializare.

Pasionata de fitness, dar si de social media, Jen a dat lovitura cu ajutorul formelor sale, avand aproape 10 000 000 de followeri, ajungand uneori sa stranga, pentru o singura imagine, peste 250 000 de aprecieri.

„Mi se pare interesant si distractiv sa poti posta o imagine si sa primesti feedback in timp real. M-am interesat ce persoane sunt cool si pe cine trebuie sa urmaresc- de la bloggeri de fashion pana la celebritati. Am fost atenta la pozele care ies in evidenta si ce anume la ele ii face pe oameni sa le dea like”, povestea Jen in trecut.

Una dintre imaginile cu sute de mii de like-uri este cea in care posteriorul lui Jen pare sa fie atat de tonifiat incat a dus la ruperea jeansi-lor pe care tanara ii purta.

„O sa ma rezum la colanti”, a scris tanara in dreptul fotografiei care a amuzat o multime de oameni, dar care a si impresionat foarte multe persoane care o considera „cel mai bun model de pe Instagram”.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*