Spectacol îngheţat la malul Mării Negre. Imaginile de VIS care te fac să uiţi de vânt şi frig FOTO

Marea Neagră oferă în fiecare iarnă un spectacol inedit celor care se încumetă să se apropie de apă şi de plajă în ciuda frigului şi a vântului pătrunzător.

Iarna si-a aratat fata spectaculoasa la Marea Neagra, iar o plimbare pe faleza Cazinoului din Constanta poate fi palpitanta. Ne-au convins de acest lucru si cativa indrazneti care au iesit la aer cu masina decapotabila, bicicleta sau cu saniutele tractate de masini. Furtuna a lasat un peisaj magnific de gheata la cazinoul din Constanta.

Dupa ce in ultimele zile marea dezlantuita a creat numai necazuri, acum ne arata partea frumoasa a iernii la malul marii. Valurile care s-au spart de balustrada au inghetat, lasand in urma lor un peisaj superb.

Un barbat a iesit la plimbare, cu bicicleta. Chiar daca si-a facut cu greu drum prin zapada de pe faleza, nu a putut sta departe de perdeaua de gheata. „Am spus sa profit si sa vad marea. Frumos in orice anotimp… La orice ora din zi si din noapte marea este frumoasa”, spune el.

Iar pe pagina de Facebook a Forţelor Navale Române au fost postate mai multe fotografii care ar face pe oricine să tragă o fugă la mare chiar şi acum.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*