sare

Spala tenul in fiecare dimineata cu Apa si Sare si vei avea rezultate uimitoare! Uite de ce!

Putini sunt cei care stiu de acest truc uimitor. Uite ce minuni se intampla cu tenul tau atunci cand te speli pe fata cu apa si sare.

Amestecul natural de mai jos te scapa de cea mai mare bataie de cap ce are legatura cu tenul tau: cosurile  si punctele negre!

Intalnite in special in cazul celor cu tenul gras, punctele negre sunt greu de eliminat, cu atat mai mult cu cat acestea apar in permanenta.

Pe de alta parte cosurile apar pe orice tip de piele, astfel ca nu prea ai cum sa eviti aparitia lor.

Indiferent de tratamentele cosmetice (unele exagerat de scumpe), problemele de ten nu se dau plecate prea usor. Drept urmare, ne-am gandit sa revenim „la origini” si sa testam cel mai simplu tratament facial: apa si sare.

Acest amestec simplu s-a dovedit a fi extrem de eficient, intrucat curata tenul in profunzime si, folosit periodic, usuca cosurile de pe fata si gat.

Amestecul se recomanda a fi aplicat o singura data pe zi, de preferat seara, iar in mai putin de o luna vei vedea rezultatele uimitoare pe tenul tau.

Un alt tratament la indemana este combinatia dintre bicarbonatul de sodiu si apa, ce se aplica pe tenul curat. Acesta se lasa sa actioneze timp de 20 de minute, dupa care se clateste bine cu apa.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*