Soția sa, grav bolnavă, era în comă de 12 zile când doctorii i-au spus bărbatului: „Trebuie să o decuplăm de la aparate”. În lacrimi, omul a acceptat, dar înainte ca medicii să scoată tubul, s-a apropiat de soția sa și i-a șoptit doar trei cuvinte. Palidă la față, fără să deschidă ochii, aceasta i-a răspuns următoarele

I-a șoptit ceva soției aflate în comă, înainte s-o decupleze de la aparate. Ce i-a răspuns? Șocant

După ce s-a consultat cu medicii, un bărbat a decis că cel mai bine pentru familia sa ar fi s-o decupleze de la aparate pe soția sa aflată în comă de 12 zile, grav bolnavă.

După ce fiecare membru apropiat al familiei a intrat în salon să-și ia rămas-bun de la femeie, soțul ei s-a așezat lângă ea pe patul de spital și i-a șoptit la ureche un ultim mesaj.

”Trebuie să lupți”, i-a spus el soției sale, cu puin timp înainte să recurgă la decuplarea ei de la aparatele care o țineau în viață.

Deși nu mai deschisese ochii de 12 zile, femeia i-a răspuns, spre uimirea lui. ”Sunt o luptătoare”, a spus ea. Nu mult mai târziu, a început o recuperare rapidă și starea sa de sănătate s-a îmbunătățit.

”Doar pentru că nu eram conștientă nu înseamnă că nu auzeam”, a povestit ea după recuperare, citată de CBS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*