“Soția mea se simțea rău. Avea gripă și a stat toată săptămâna… Așa că am decis ca eu…” Ce i-a făcut bărbatul femeii e greu de crezut

Acest bărbat a povestit ce s-a întamplat între el și soția lui cât aceasta era bolnavă. Timp de câteva zile el a făcut aceste lucruri în locul ei prin casă. Ce a descoperit? Surpriză!

Soția mea se simțea rău. Avea gripă și a stat toată săptămâna acasă, nu a mers la muncă. Așa că am decis ca eu să îi ofer tot confortul și să preiau treburile casnice. Întâi am curățat frigiderul. Am aruncat tot din el. Erau doar alimente expirate. Apoi am spălat vasele. Era chiuveta plină și trecuseră doar 2 zile… Am dus gunoiul de 3 ori pe zi.

Am vrut să spăl rufe, dar dupa 2 ture la mașina de spălat am renunțat. Coșul ala nu rămâne niciodată gol.

Am fost la piață și apoi am gătit. A doua zi s-a simțit mai rău și am dus-o la doctor. După ce am lăsat-o acasă, am plecat la muncă. Când am terminat, l-am luat pe fiul nostru de la școală. Am descoperit că răcise și el.

După ce am gătit și mâncat cina, am strâns hainele curate de pe jos. Le-am dat pastile amândurora. Am stat 2 minute pe canapea și mi-a venit să plâng.

Nu am idee cum poate soția mea să facă atâtea lucruri și sa mai și zâmbească la finalul zilei.”

E greu de crezut că bărbații reușesc să recunoască în final cât de multe fac femeile. Bravo lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*