Soția acestui preot din Vâlcea a murit la doar 27 de ani. Te trec fiorii dacă vezi ce s-a întâmplat la înmormântare. A slujit la căpătâiul nevestei alături de alți 20 de popi, dar la un moment dat…

Preoteasa Cătălina Ştefania Popescu, din comuna Grădiştea, judeţul Vâlcea, care a fost ucisă cu maşina de un şofer minor beat și fără permis, a fost condusă duminică pe ultimul drum de peste 500 de oameni.
Soţul tinerei de 27 de ani, preot la biserica din comună a încercat să slujească la căpătâiul ei alături de ceilalţi 20 de preoţi însă nu a rezistat și a fost scos pe braţe afară din biserică, având nevoie de îngrijiri medicale.

„Doamne te slujesc pe tine cu credinţă de ce, de ce mi-ai luat sufletul meu drag? De ce, Doamne, mi-ai luat soţioara mea frumoasă? De ce, Doamne, mi-ai lăsat copilul fără mamă, de ce?“, striga preotul Florin Popescu, îngenunchiat de durere. Ionut Hurezean adolescentul de 17 ani care a provocat accidentul a fost închis preventiv pentru 30 de zile.

El este acuzat de ucidere din culpa, rănire din culpă, fuga de la locul accidentului, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice, infracțiuni pentru care riscă 7 ani de închisoare. „Este un golan, a abandonat școala din clasa a VI-a și se ținea numai de prostii. A băut la bar cu unu’ Zorba care abia a ieșit din închisoare, a făcut 7 ani pentru tentativa de omor.

S-au dus cu maşina la bar, a condus Zorba care nici el nu are permis şi a omorât-o pe preoteasă”, a spus un profesor, fost coleg de școală cu soțul preotesei.

În dimineața în care a avut loc accidentul Ştefania Cătălina Popescu își ducea fetița la grădiniţă. Şoferul băut fiind a pătruns pe contrasens şi practic a prins-o pe tânără între maşina lui şi autoturismul ei din care abia coborâse. Era în dreptul unei treceri de pietoni din fata grădiniţei unde urma să îşi ducă fetiţa. Copila de doi a scăpat ca prin minune cu viaţă şi de la accident întreabă mereu de mama ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*