femm

Soția a plecat supărată din casă, lăsându-și soțul singur cu copii. După 2 zile primește această scrisoare de la soțul ei!!

Un tată se întoarce înapoi de la serviciu după o zi extenuantă. Vrea doar să se uite la un meci de fotbal fără să își audă copii cum țipă sau strică ceva prin casă. Dar în aceeași zi soția lui cedează și nu mai poate continua, așa că îl lasă singur cu copii. Iată care sunt cuvintele lui:
“Draga mea, Acum două zile am avut o ceartă mare. Am ajuns acasă obosit de la serviciu. Era 8 seara și tot ce îmi doream era să stau și să mă uit la meci. Când te-am văzut, erai extenuată și într-o pasă proastă. Copii se certau iar cel mic plângea în timp ce tu încercai să îl adormi. Am dat volumul televizorului mai tare.
‘Nu ai muri dacă ai dat și tu o mână de ajutor și ai fi mai implicat în creșterea copiilor mi-ai spus tu supărată pe mine în timp ce închideai televizorul.

Ți-am răspuns nervos: ‘ Am petrecut toată ziua lucrând pentru ca tu să stai acasă să te joci cu casa păpușilor’
Cearta a continuat. Ai plâns pentru că erai foarte nervoasă și obosită. Ți-am spus lucruri dure. Ai țipat, spunând că nu mai poți. Ai plecat din casă și m-ai lăsat singur cu copiii.

Am trăit 2 zile și 2 nopți făcând ce faci tu și pot spune că înțeleg. Îți înțeleg oboseala. Înțeleg că a fi mamă este un sacrificiu constant.Înțeleg frustrarea ta de a renunța la profesia ta și la libertatea ta economică pentru a fi lângă copii. Înțeleg îngrijorarea ta față de faptul că siguranța financiară nu mai depinde de tine ci de partenerul tău. Înțeleg sacrificiile pe care le faci prin faptul că nu mai ieși cu prietenii tăi, că nu mai faci sport și că nu mai dormi bine nopțile. Înțeleg cât e de dificil,înțeleg de ce te superi atunci când mama mea te critică pentru cum crești copii pentru că nimeni nu știe mai bine decât o mamă cum să își crească copiii. Ți-am scris această scrisoare pentru a-ți spune că îmi e dor de tine, dar și pentru că nu vreau să mai treacă nici o zi în care să nu îți spun :
‘Ești foarte curajoasă , te descurci minunat și te admir.’”
A trebuit să fac mâncare copiilor i să îi pregătesc de culcare. A doua zi tu nu te-ai întors și i-am cerut șefului o zi liberă să pot avea grijă de copii.

Am trăit plânsetele și frustrările copiilor. Am alergat toată ziua neavând nici un moment liber să fac o baie.Am încălzit laptele, am îmbrăcat un copil și am curățat bucătăria, toate în același timp. Am vorbit toată ziua cu copii până în 10 ani fără să interacționez cu un adult.Nu am avut timp să mă așez la masă ca un om normal și să iau masa , trebuia în schimb să alerg după un copil. Am fost extenuat psihic și fizic și tot ce îmi doream era să dor 20 de ore încontinuu, dar trebuia să mă trezesc din 3 în 3 ore pentru că cel mic plângea.

Sursa Perfectmedia.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*