Sorin: „Am o problemă gravă cu soția mea. Avem amândoi 23 de ani și ne-am căsătorit recent. Nu am făcut dragoste cu ea înainte. Acum am fost în luna de miere și a venit acel moment…” Totul frumos, a dezbrăcat-o încet, însă a trăit cel mai mare șoc. Incredibil ce-a descoperit despre femeie

Bună, Adela
Mă numesc Sorin şi am nevoie să mă ajuţi în legătură cu o problemă pe care o am cu soţia mea. Avem amândoi 23 de ani, suntem căsătoriţi de câteva luni, dar suntem împreună din clasa a 11-a.

Când am început relaţia cu ea, mi-a spus că e virgină şi că vrea să rămână aşa până se căsătoreşte, iar eu i-am respectat dorinţa. Acum câteva luni, după cum ziceam, ne-am căsătorit şi a venit şi acel moment, în luna de miere.

Numai că după ce am făcut-o, mi-am dat seama că de fapt mă minţise şi că nu mai era „pură”. Am întrebat-o ce s-a întâmplat, iar atunci mi-a recunoscut că a fost cu cineva, în timp ce eram împreună, cu puţin timp înainte să ne logodim. Mi-a zis că n-a vrut să-mi spună, pentru că n-a vrut să ne certăm şi să ne despărţim. Ne-am certat îngrozitor după ce am aflat toate astea şi nu prea ne-am mai vorbit toată vacanţa.

Abia după ce ne-am întors din vacanţă ne-am aşezat şi am vorbit şi am stabilit că o să încercăm să facem lucrurile să meargă. Numai că lucrurile nu mai sunt ca înainte, nu mai avem relaţia pe care o aveam înainte de acel moment, iar eu am început să-mi pierd încrederea în ea. Şi mă tot întreb cum să mai am încredere că nu o să mai calce strâmb din nou şi nu o să-mi mai ascundă lucruri?

Sper să mă poţi ajuta cu o părere. Mulţumesc.
Adela răspunde:

Dragă Sorin,
Cât de mult contează ea pentru tine? O iubești cu adevărat? Pentru că, dacă este așa, vei înțelege că nimeni nu o va putea înlocui în viața ta. Gândește-te: vă cunoașteți dintr-a XI-a, ați trecut prin atâtea împreună. Poate că ea s-a gândit că, după ce vă căsătoriți, nu va mai fi cu niciun alt bărbat în afară de tine și a vrut să fie sigură că nu-și dorește altceva…

Ca un om care știe că vrea să renunțe pentru totdeauna la fumat, dar cu o seară înainte de această hotărâre, fumează un pachet întreg, ca să se asigure că nu va regreta nimic. Nu știu, tu ai mai fost cu cineva înainte de a fi cu ea? Poate a vrut să fiți chit. Dacă nu, atunci înțeleg că îți este și mai greu.

Dar, știi care ar fi câștigul tău din această situație? Dacă o ierți, ai un as în mânecă. Dacă, vreodată, în viața ta, va apărea la un moment dat o altă femeie care să te seducă, poți să te simți liber să ai o aventură, după care să vii senin la nevastă și să-i spui: ”Așa cum te-am iertat eu, poți să mă ierți și tu”. Până la urmă, relația de cuplu n-ar trebui să fie ca o închisoare. Nu putem să punem sechestru pe sentimentele și pornirile celuilalt. O relație de cuplu în care cei doi nu se mai simt amenințați de ideea că celălalt ar putea fi deschis față de unele experiențe cu alte persoane este mult mai liberă, mai relaxată.

Cu cât ești mai ofticat că te-a înșelat, cu atât ea te va considera, în adâncurile ei, un monstru posesiv, și subconștient îl va prefera pe celălalt. Dacă, însă, vede în tine un prieten și un complice, va rămâne cu tine toată viața. De tine depinde ce vrei să obții de la ea.

Citeste si: Am chemat un instalator sa-mi repare centrala. A doua zi am gasit ASTA in cutia postala.

Pe 22 februarie s-a nascut copilul meu. Pe 23 dimineata mi s-a stricat centrala si era un frig in casa… Am chemat un instalator, a reparat-o. A doua zi, am gasit asta in postala.

Au chemat un instalator să le repare caloriferul, dar nu se așteptau la o asemenea surpriză
Să fii în împosibilitatea de a-ți încălzi locuița în perioada rece este un lucru trist, dar situația este de două ori mai gravă atunci când ai în casă un nou născut.

Maria și Jesse Hulcher, doi soți din America, au trăit această experiență neplăcută chiar înainte să devină părinți. Erau încrezători cu privire la pregătirea pentru venirea primului lor copil pe lume, dar s-au lovit de o situație neprevăzută.

Cu câteva zile înainte să aducă acasă noul născut, soților li s-a stricat sursa de încălzire din casă, chiar în mijlocul iernii.
Panicat, Jesse a apelat la ajutorul unui instalator profesionist pentru a le repara sursa de căldură.
Omul a venit imediat și a rezolvat problema, însă câteva zile mai târziu, când s-au uitat în cutia poștală, au avut o mare surpriză.

Instalatorul știa că familia se confruntase cu dificultăți financiare și a încercat să îi ajute. Când au deschis plicul cu factura, Maria și Jesse au fost plăcut surprinși să constate că nu au nimic de plată. Tot ce voia instalatorul era ca ei să poată avea grijă de copilul lor.

„Fără plată.
Aveți grijă de copilul vostru,
Craig”, a scris instalatorul pe factură.

Impresionată până la lacrimi de gestul instalatorului, Jesse Hulcher a povestit întreaga întâmplare pe o rețea de socializare, unde s-a viralizat instant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*