Şoferul filmat când conducea pe contrasens şi ameninţa cu bâta un alt conducător auto este POLIŢIST. IMAGINI INCREDIBILE în Capitală

Imagini incredibile au fost surprinse în Capitală. Un şofer a fost înregistrat de un alt participant la trafic, cu o cameră aflată pe bord, în timp ce depăşea o coloană de maşini pe contrasens. Mai mult, soferul care conducea pe contrasens a coborât ameninţând cu o bâtă conducătorul unei maşini care circula regulementar şi căruia îi ieşise în cale. În urma apariţiei imaginilor în presă, poliţia s-a autosesizat şi l-a identificat pe şoferul agresiv. Este vorba despre un poliţist.

Un polițist cu atribuţii de logistică în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1 este șoferul care a ieșit cu bâta în mână, în București, fiind pe contrasens.

„Cu privire la imaginile difuzate online şi preluate şi de posturi de televiziune, în care este surprinsă o autoutilitară care se deplasează pe contrasens, iar conducătorul auto aflat la volanul ei are un comportament agresiv faţă de ceilalţi participanţi la trafic, vă informăm următoarele:

Conducătorul auto a fost identificat şi cu regret am constatat că persoana care apare în imagini este agent cu atribuţii de logistică în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1.

Au fost declanşate de urgenţă, din dispoziţia conducerii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, verificări cu privire la acest angajat, urmând a fi dispuse măsuri legale.

În mod public şi transparent ne asumăm faptul că acest bărbat face parte din instituţia noastră, dar un asemenea comportament nu este şi nu va fi tolerat pentru niciun poliţist şi totdată ne cerem scuze pentru această situaţie.

Având în vedere modul de manifestare al celui în cauză, Poliţia Capitalei, prin Secţia 1 Poliţie, s-a sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de ameninţare. Pe această cale facem apel la conducătorul auto împlicat în eveniment să se prezinte la această subunitate de poliţie”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Scene revoltătoare filmate pe un bulevard din Capitală au fost publicate joi pe Facebook. Filmarea a fost preluată de mai multe televiziuni din România. În imagini se poate vedea cum şoferul unei autoutilitare care mergea pe contrasens a sărit la bătaie cu o bâtă pentru că un alt participant la trafic nu i-a permis să-şi continue drumul pe contrasens. Din fericire, bărbatul recalcitrant nu l-a lovit pe şoferul care circula regulamentar, cel mai probabil pentru că a observat camera de bord pornită.

Şoferul scandalagiu s-a urcat apoi la volan şi l-a depăsţit pe partea dreaptă pe cel pe care a vrut să îl lovească şi a circulat în continuare pe contrasens.

Imaginile au fost postate pe Facebook de şoferul care circula regulamentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*