161017-ufo-expert-found-dead-feature

ȘOCANT! Un expert OZN a fost găsit mort după ce a vomitat lichid negru!

Un expert a fost găsit mort în Polonia – la doar câteva zile după ce a trimis un mesaj mamei sale în care îi spunea să „investigheze” dacă îi se întâmplă.

Max Spiers, un tată în vârstă de 39 de ani a doi copii, a fost găsit mort pe o canapea în Polonia, unde a plecat pentru a ține o discuție despre teorii ale conspirației și OZN-uri.

S-a concluzionat că a murit din cauze naturale.

Dar, investigațiile sale întunecate despre OZN-uri și guvern ar putea să-i fi adus dușmani care au vrut să-l vadă mort, spune mama bărbatului. Vanessa Bates, 63 de ani.

Max a trimis un mesaj mamei lui cu doar câteva zile înainte de moartea sa, Spiers a scris: „Băiatul tău e în pericol. Dacă se întâmplă ceva cu mine, investighează. ”

Originar din Canterbury, Spiers a fost un fost coleg de clasă a lui Orlando Bloom.

El a trăit în Statele Unite, timp de câțiva ani, dar a revenit în Marea Britanie, pentru a sta cu mama lui.

Bates a spus: „El își făcea un nume în lumea teoreticienilor despre conspirație și a fost invitat să vorbească la o conferință în Polonia, în luna iulie.”

„El stătea cu o femeie pe care nu a cunoscut pentru mult timp și ea mi-a spus cum l-a găsit mort pe canapea.”

„Dar cred că Max a săpat în unele locuri întunecate și mă tem că cineva l-a vrut mort.”

Prietenii bărbatului „, au afirmat că el” a vomitat un lichid negru „, atunci când a murit în apartamentul din Varșovia.

„El are un frate, Josh, și o soră, Becky, care sunt devastați de ele întâmplate, așa cum sunt cei doi băieți ai lui. Cu toții vrem răspunsuri și vom continua să luptăm pentru a ajunge la adevăr „.

O examinare post-mortem a fost efectuată de către un patolog în East Kent, dar Bates spune că încă nu știe rezultatul, sau dacă va exista o anchetă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*