SOCANT! Doi tineri au vrut sa faca dragoste si au folosit ulei de motor in loc de lubrifiant. Ce a urmat este incredibil!

Dupa o noapte lunga de baut, Tracy Lawrence si prietenul ei Jack Minot din Georgia, SUA se pregateau sa petreaca o seara romantica cand Minot a realizat ca au ramas fara lubrifiant.

Doar ca in loc sa dea o fuga pana la magazin sa cumpere un tub, Minot a decis sa improvizeze, luand din portbagajul masinii un litru de ulei de motor si folosindu-l pe prietena lui care nu banuia nimic, scrie Thuglifevideos.com
Asadar, au inceput actul sexual, doar ca Lawrence a inceput sa se planga de dureri pelviene. Prietenul ei i-a spus ca durerea va trece si i-a sugerat partenerei sale sa schimbe pozitia pentru a atenua durerea. Cand femeia a inceput sa vomite, Minot s-a spus sa bea niste lapte pentru ca o va face sa se simta mai bine, ceea ce nu s-a intamplat.

Minot si-a dat seama ca problema s-a agravat atunci cand prietena lui a inceput sa aiba convulsii si vedenii. El i-a spus sa se uite la televizor pentru a-i distrage atentia de la durere, dar nici asta nu a functionat. Abia dupa o ora Minot a decis sa sune la 911.
Dupa ce medicii au intervenit l-au interogat pe Minot in legatura cu substanta pe care a folosit-o. El le-a spus ca a fost un „love juice” comandat on-line din China. Dar medicii si-au dat seama ca era ulei de motor, dupa care faptasul a marturisit ezitand ca a folosit intradevar acasta substanta.

Minot a mai declarat in raportul medical ca nu facuse amor de trei zile si nu mai putea rezista, altfel o lua razna, asa ca a trebuit sa faca asta cu orice pret. Insa nu credea ca uleiul de motor ar putea cauza probleme. „Este scos din pamant”, a spus Minot, „ceea ce inseamna ca este un produs organic. M-am gandit ca ar fi mai putin daunator decat daca am fi folosit noroi sau altceva”.

Lawrence se va recupera complet abia dupa cateva saptamani, iar medicii i-au mai spus ca daca ar fi intraziat 15 minute cu apelul ar fi fost prea tarziu.

sursa:promotor.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*