Șoc în lumea manelelor! Nicolae Guță e la pământ după anunțul făcut târziu în noapte, nimeni nu se aștepta la asta! Ce s-a întâmplat în casa cântărețului

Zilele fericite se apropie de final pentru cuplul Cristina și Nicolae Guță! După ce fanii și apropiații au fost uimiți de faptul că s-au căsătorit, cei doi lasă să se înțeleagă că nu vor mai petrece mult timp în postura de soț și soție.

Se pare că totul a venit de la apropiații lui Guță și ai Cristinei, aceștia susțin că divorțul, în cazul lor, este numai o chestiune de câteva zile, asta deoarece Nicolae Guță ar fi contactat deja un avocat pentru a începe procedurile legale de divorț, după o ceartă uriașă cu soția sa.

Din păcate, însă, acest divorț l-ar putea frige la buzunar, cântărețul ar putea rămâne fără o parte bună din avere din cauza celor 6 luni de mariaj, deși Guță a apelat la un avocat foarte bun pentru a face tot posibilul pentru ca asta să nu se întâmple.

În cazul unui divorț, Guță va fi nevoit să împartă o avere întreagă, mai precis va rămâne fără casa din București, va fi nevoit să treacă pe numele Cristinei jumătate din tot ce are și, mai mult decât atât, să îi plătească, lunar, o pensie de întreținere uriașă: 4.000 de euro, potrivit evz.ro.

„Cristina este foarte relaxată, știe că divorțul de Nicolae Guță o îmbogățește și, mai mult decât atât, îi va pune la picioare tot ce și-ar putea dori o femeie la vârsta ei. O casă, bani mulți și multe, multe alte beneficii”, a spus sursa citată.

Surse: a1.ro, evz.ro

CITEȘTE ȘI:

Cătălin Botezatu, anunț șoc despre o vedetă cunoscută de la noi: ,,Ea e mama copilului meu!” Cine este tânăra care-i va face un copil lui Botezatu la 50 de ani

Cătălin Botezatu și-a sărbătorit pe data de 3 decembrie ziua de naștere, celebrul designer a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani, ocazie cu care a dorit să facă un anunț care i-a șocat pe prieteni: ,,Ea este mama copilului meu”, a declarat el, arătând către o tânără brunetă.

Deși inițial nu a dorit să organizeze o petrecere în acest an, în cele din urmă se pare că a cedat la insistențele unui prieten și a organizat un mic eveniment într-un club din capitală, de unde nu au lipsit Catinca Roman, Ramona Badulescu, Dana Savuica si Ozana Barabancea.

Chiar în mijlocul petrecerii, Cătălin Botezatu a făcut anunțul care a căzut ca o supriză pentru toți cei care îl cunosc: își dorește să devină tată:

,,Ea e mama copilului meu. A zis ca darul nu mi-l mai da ca e mama copilului meu. Am facut si Revelionul impreuna am inceput anul cu ea, il termin cu ea, ii fac un copil. E prea frumoasa sa nu-i fac un copil!”. Iar tânăra s-a grăbit să îi confirme spusele: ,,Cadoul meu pentru el este un copilas. Am inceput treaba, da!”.

Tânăra cu pricina este Gabriela Prisăcariu, una dintre câștigătoarele emisiunii „Supermodels by Cătălin Botezatu”, care, se pare, l-a cucerit definitiv pe designer. Mai mult, în cadrul unei emisiuni, Botezatu a confirmat: „E prea frumoasă să nu-mi facă un copil”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*