Slăbește și nu se mai oprește. :O A ajuns la 50 de kilograme și are o talie de viespe. Acum a dezvăluit secretul ei tuturor. 15 zile a mâncat numai asta. „S-a curăţat tenul, am slăbit frumos..” Fetelor, e spectaculos ce a făcut

Ana Maria Prodan urmează o dietă de mai bine de jumătate de an și a slăbit 15 kilograme, dar nu vrea să se oprească aici. Acum arată umitor, cântărește aproape 50 de kilograme și are o talie de viespe .

La vârsta de 43 de ani și după ce a trecut prin sarcini și nașteri, Anamaria Prodan cântărește puțin peste 50 de kilograme. Vedeta povestește că a fost recent pe stadion cu o rochiță scurtă și a atras toate privirile și a primit complimente peste complimente.”Mi s-a spus că arăt de 25 de ani”, a spus ea.

Acum a dezvăluit secretul ei tuturor. 15 zile a mâncat numai asta. „S-a curăţat tenul, am slăbit frumos..” Fetelor, e spectaculos ce a făcut

Anamaria Prodan le-a împărtăşit și fanilor secretul ei. ”Supă de legume şi fructe! 15 zile. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ghimbir, cu portocale cu sucuri naturale.

Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat AnaMaria Prodan pentru o emisiune TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*