Simona Gherghe renunță la televiziune? Partenerul ei de viață câștiga bani frumoși, iar acum poate să o întrețină! Cu ce se ocupă bărbatul și cât de mult câștigă:

Simona Gherghe si Razvan Sandulescu au devenit parinti in luna mai.

Simona Gherghe a nascut o fetita in luna mai si a anuntat ca va lua o pauza in cariera de televiziune, ea fiind inlocuita de Mirela Boureanu Vaida. In schimb, sotul Simonei, Razvan Sandulescu, activeaza de ani buni in domeniul consultantei politice, acesta fiind actionar al unei companii importante.

In 2004, Sandulescu a participat si la campania prezidentiala, castigata de Traian Basescu. „Presedintele a lasat permanent impresia ca nu se teme de nimeni si ca nimic nu-l poate opri sa spuna adevarul. Iar cand n-a spus adevarul, a recunoscut. Basescu este un animal politic, simte exact cum sa atace si cum sa se apere”, marturisea Sandulescu, specialist in marketing politic.

Compania lui Sandulescu, infiintata in 2011, a avut rezultate dezamagitoare la inceput. Trei ani la rand, 2012, 2013 si 2014, au adus doar pierderi, deficitul total fiind de aproximativ 545.000 de lei, adica 120.000 de euro. De-abia in 2015 s-a consemnat profit, insa acesta a fost modest, de doar 12.190 de lei.

In schimb, ultimele rezultate de la Registrul Comertului, valabile pentru 2016, arata ca afacerea a evoluat spectaculos, inregistrand un profit net de 187.123 de lei, adica aproximativ 40.000 de euro.

Simona Gherghe, care este cunoscută publicului telespectator din țara noastră din postura de prezentatoare, a avut parte în primăvara acestui an de două evenimente super importante în viața ei.

La începutul lunii mai, vedeta s-a căsătorit cu cel care îi era partener de viață de mai mulți ani, Răzvan Săndulescu.

La sfârșitul aceleiași luni, Simona Gherghe a devenit mămică pentru prima oară, aducând pe lume o fetiță care a primit numele Ana Georgia.

Simona Gherghe este foarte fericită în rolul de mămică și adoră să-și petreacă timpul cu prințesa ei. Cele două, mamă și fiică, au ieșit în parc, profitând de vremea frumoasă de toamnă din Capitală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*