Sigur nu știai asta! De ce GEM femeile în timp ce fac DRAGOSTE: legătură cu plăcerea bărbatului! Iată ce înseamnă…

 

Gemetele de plăcere scoase de femei în timpului actului nu exprimă în primul rând semnale referitoare la starea de bine a acestora, aşa cum s-ar putea crede, ci au legătură cu o r g a s m u l bărbatului.
Cercetătorii americani Brewer şi Colin au dorit să descopere dacă sunetele de plăcere scoase de femei în timpul actului s… au legătură directă cu ceea ce simt acestea în timp ce fac dragoste sau cu plăcerea proprie, iar rezultatele i-au surprins.

 

Oamenii de ştiinţă au denumit gemetele de plăcere scoase de femei vocalizare copulatorie, iar studiul a încercat să stabilească dacă aceste sunete sunt scoase de femei în mod voluntar sau sunt un reflex (atunci când nu este vorba despre mimarea plăcerii, bineînţeles), ori dacă sunt o consecinţă a 0 r g a s m u l u i.

 

Studiul a implicat 71 de femei active, heterose*uale, cu vârstă medie de 22 de ani, care au indicat faptul că ajungeau cel mai des la „plăcere” în timpul autostimulării şi apoi când erau masturbatede partener.

Pe locul trei s-a situat s… oral, urmat de actul cu pe ne tra re. Interesant a fost că femeile au raportat că gemetele apăreau cel mai frecvent atunci când bărbatul se apropia de „plăcere”, nu ele.

De cele mai multe ori, exact înainte ca acesta să termine sau în acelaşi timp cu momentul final, notează Woman‘s Health.

Conform concluziilor cercetătorilor, femeile se pare că au fost programate biologic să manipuleze comportamentul masculin în avantajul propriu.

Mai exact, fie că o fac conştient sau nu, femeile vocalizează în timpul actuluicu un bărbat nu neapărat pentru a-şi exterioriza propriile senzaţii, ci pentru a ajuta bărbatul să ajungă la „plăcere”.

Prin urmare, femeile gem şi de plăcere, dar scopul principal este de a ajuta bărbatul să termine…

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*