Si-au dezgropat bunicul mort de 15 ani si au incremenit! Ce s-a intamplat

Episodul bizar din Filipine a fost filmat si postat pe Internet, unde oameni din toata lumea si-au exprimat uimirea fata de cele vazute.

Cel care a incarcat videoclipul a spus povestea din spatele acestui caz misterios. „Bunicul a murit in urma cu 15 ani. Matusa a incetat din viata recent, asa ca am deschis mormantul bunicului, ca sa o ingropam si pe ea acolo. Am ramas incremeniti cand am vazut ca trupul ii era intreg.

Groparul ne-a spus ca arata de parca ar fi fost ingropat in urma cu cateva zile. Cosciugul sau era intreg, parul i se innegrise, chiar si fata ii era aproape intacta. Stiu ca poate fi gasita o explicatie stiintifica pentru aceasta intamplare, insa eu cred ca Dumnezeu a facut posibil acest lucru si ca El are un motiv pentru aceasta. Ii multumesc!”

Cazul a starnit un val de comentarii pe Internet. Foarte multa lume se indoieste de veridicitatea filmarii, spunand ca mortul a fost ingropat de curand, iar acesta ar fi motivul pentru care arata asa. Pe de alta parte, familia considera ca barbatul a fost un sfant.

ATENTIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*