bot

Și-au botezat copilul înainte de a-l deconecta de la aparate, dar o minune s-a întâmplat Înainte de a-și deconecta de la aparate fiul, s-a întâmplat ceva

Dylan Askin a fost diagnosticat la vârsta de doar 3 ani cu o formă foarte rară de cancer pulmonar. Kerry și Mike Askin, părinții lui Dylan, au mers de urgență la doctor cu el, iar micuțul a primit tratament. La doar o lună de la începerea tratamentului dur, Dylan a leșinat la școală. Din acel moment a început chimioterapia, iar prognosticul doctorilor s-a schimbat după incidentul de la școală: l-a băgat la Terapie Intensivă și l-au conectat copilul la aparatele de respirație artificială.

1

Acolo însă a contactat o infecție care îi făcea organele interne să cedeze, astfel că inima lui ajungea chiar la 200 de bătăi pe minut. Medicii au sfătuit părinții să ia o decizie în privința micuțului pentru a nu-l lăsa să se mai chinuie:

“A fost o decizie foarte grea, dar doctorii ne-au spus că organele îi cedează și nu mai pot face nimic”, a povestit mama îndurerată.

Distribuie si tu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*