leg

Si-a rugat iubitul sa o lege cu un cablu in timpul unei partide de amor fierbinte si sa o palmuiasca. Cateva minute mai tarziu, barbatul a avut un soc cand a vazut ce i s-a intamplat

Juan Javier Jonathan Ruiz Torres in varsta de 32 de ani a dezvaluit ca partenera sa de sex, Tania Trinidad Paredes, l-a rugat sa o stranguleze cu un cablu si sa ii dea palme. Ea a fost gasita moarta in locuita barbatului din Mexic si acum, el se afla in arestul politiei.

Suspectul a dezvaluit ca victima era colega lui de apartament impreuna cu un alt prieten.Toti trei au inceput sa bea intr-o seara si Tani a sugerat ca ar vrea o partida de sex in trei. Insa unul din ei a refuzat si a mers la culcare, iar ceilalti doi au avut parte de o noapte nabadaioasa care s-a incheiat cat se poate de tragic.

In timpul actului sexual, m-a rugat sa o iau de gat si sa o strang cu putere si sa o si palmuiesc pentru ca ii placea sa fiu violent, a declarat suspectul. In mod accidental a dat peste un cablu langa pat si l-a folosit, insa nu si-a dat seama ca a strans-o prea tare. Medicii au dezvaluit ca femeia a murit din cauza asfixierii si ca oasele de la gat erau rupte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*