Și-a pus costumul de baie și a ieșit pe plajă. Oamenii au început să râdă și să-și bată joc de ea. Reacția femeii le-a șters zâmbetul de pe buze

Această femeie a cântărit peste 220 de kilograme. Datorită unei voințe de fier, ea a reușit să slăbească câteva zeci de kilograme.

Însă mai grea decât lupta cu kilogramele în plus a fost cea cu ideile preconcepute ale oamenilor și cu răutatea acestora.

Jacqueline Adan și-a făcut curaj să iasă la plajă în costum de baie. După ce a slăbit, ea a rămas cu exces de piele ce urmează să fie îndepărtat chirurgical, așa că silueta ei este departe de a fi perfectă.

Văzând problemele cu care se confruntă, un cuplu a făcut comentarii răutăcioase la adresa ei. În loc să le răspundă cu aceeași monedă, femeia a preferat să posteze un mesaj pe rețelele de socializare:

„Da, m-au deranjat comentariile lor. Dar nu mai am de gând să las astfel de oameni să mă afecteze. (…) Nu mă cunosc, nu știu cât de mult am luptat să slăbesc, nu știu că sunt încă în perioada de recuperare după o operație majoră. Nu au niciun drept să râdă de mine și să mă arate cu degetul. Așa că le-am zâmbit.

Nu contează ce spun sau ce cred alții despre mine. Contează cum reacționez eu. Contează ce cred eu despre mine”

Dieta indiană. Slăbești 8 kilograme în 7 zile și elimini toxinele

Din păcate, în zilele noastre din ce în ce mai mulți oameni se confruntă cu problema kilogramelor în plus. Multe femei care își doresc să ajungă la silueta ideală recurg la înfometare, însă acest obicei nu face decât să dezechilibreze organismul și să afecteze sănătatea. Noi îți prezentăm dieta indiană.

Dacă îți dorești cu ardoare să slăbești, este indicat să adopți o dietă echilibrată. O soluție bună ar fi dieta indiană, care este un regim alimentar sănătos, care te ajută să slăbești 8 kilograme, în doar o săptămână, să îți fie afectată sănătatea.

Mai mult, dieta indiană elimină toxinele din organism, topește grăsimea de pe abdomen și îți oferă multă energie. Așadar, ai toate motivele să te apuci să o ții.

Cum se ține dieta indiană
Este foarte important ca în timpul acestei diete să nu consumi alcool deloc, pentru a obține rezultatele dorite. Alcoolul mărește acidul uric în organism, iar acest fenomen favorizează retenția de apă, conform clickpentrufemei.ro. Astfel este blocat procesul natural de detoxificare a organismului.

De asemenea, este foarte important să consumi minim doi litri de apă pe zi, pentru că acest obicei va accelera metabolismul și va elimina kilograme nedorite.

Meniul pe zile în dieta indiană
Ziua 1

Este important să mănânci numai fructe. Poți consuma orice fruct, cu excepția strugurilor, bananelor și mango, pentru că acestea conțin mai mult zahăr. Ai grijă ca din dietă să nu lipsească pepenele roșu, portocalele, merele, rodiile și căpșunile. Poți să le consumi în orice cantitate dorești.

Ziua 2

În această zi trebuie să mănânci doar legume, fierte sau crude. De dimineață poți consuma un cartof fiert. Astfel, îi vei oferi organismului suficientă energie și carbohidrați pentru întreaga zi. Include în dietă multe legume verzi.

Ziua 3

În cea de-a treia zi trebuie să mănânci legume și fructe. Nu ai voie, însă să mănânci cartofi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*