Şi-a obligat soţia să facă amor cu 2742 de bărbaţi: „Eram curva, nu soţia lui”

Un bărbat din Franța a fost condamnat la doi ani de pușcărie după ce și-a obligat partenera de viață să se prostitueze de 2742 de ori, de luni până vineri, inclusiv în perioada în care aceasta era însărcinată. ”Nu eram soția lui, eram un obiect, curva lui, păpușa lui Barbie”, a declarat femeia cu voce stinsă în fața judecătorilor

Bărbatul de 54 de ani posta anunțurile pe internet, fixa tariful și își aștepta partenera de viață în mașină, alături de fiul lor în vârstă de 5 ani, conform Paris Match. El a fost condamnat marți, 1 decembrie, la doi ani de închisoare, de tribunalul din Meaux, Franța. A fost găsit vinovat pentru faptul că și-a obligat concubina să se prostitueze de 2742 de ori în cinci ani.

În fața judecătorilor, femeia, barmaniță într-un club pentru swingeri, a povestit cum s-a prostituat începând din 2009 în locuința familiei din Dammartin-en-Goële (Seine-et-Marne). S-a întâmplat în fiecare după-amiază, de luni până vineri, inclusiv în perioada în care era însărcinată.

Totul, pentru a face rost de bani ca să rezolve problemele financiare ale cuplului. Anchetatorii au estimat că este vorba despre 7.000 de uro lunar, așadar 165.000 de euro în total.

”Nu eram soția lui, eram un obiect, curva lui, păpușa lui Barbie”, a declarat femeia în fața judecătorilor, recunoscând că, inițial, a fost de acord să facă acest lucru. Totul a scăpat însă de sub control și nu și-a putut convinge concubinul să se oprească.

Fiul celor doi, în vârstă de cinci ani, a povestit la școală că ”tati nu e drăguț cu mami” și că ”programa întâlniri pentru ea”, determinându-I pe procurori să deschidă o anchetă.

Anchetatorii au găsit la domiciliul celor doi mai multe agende în care bărbatul notase riguros toate întâlnirile pe care le programse pentru partenera sa de viață. ”Am vrut să mă opresc, pentru că nu mai puteam trăi așa, dar m-am trezit prins ca într-o capcană”, a explicat el în fața judecătorilor.

Bărbatul dădea anunțurile pe internet, sub pseudonimul ”Virginie” și răspundea la SMS-uri. Tot el fixa prețurile, de la 70 de euro pentru o partidă de sex oral, la 500 de euro pentru o noapte întreagă. Tribunalul l-a condamnat pentru perioada 2012-2015, faptele săvârșite înainte de anul 2012 fiind prescrise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*