Si-a lasat fetita singura intr-o camera cu trei pitbulli. Ce a gasit cand s-a intors dupa cinci minute

O fetita de doar trei saptamani a murit dupa ce a fost lasata singura intr-o camera cu cei trei pitbulli ai familiei, iar unul din caini a atacat-o.
Susannah Jean Murray, din Michigan, dormea linistita in patutul ei, in timp ce mai multi membri ai familiei erau acasa. Doar cinci minute a fost lasata singura in camera in care se aflau si cei trei caini pitbull ai familiei.

Un adult s-a intors in camera sa verifice daca totul e in regula cu fetita si a gasit-o intr-o balta de sange. Unul din cei trei caini avea sange la bot.

Fetita a fost dusa de urgenta la spital si operata, dar a murit dupa cateva ore, noteaza stirileprotv.ro.
Deocamdata, anchetatorii nu au facut nicio arestare in acest caz, iar cei trei caini au fost dusi la un adapost de animale si plasati in carantina.

Asadar, despre pitbulli s-au spus multe vorbe grele de-a lungul timpului, existând chiar voci care au susţinut cu tărie că aceşti câini sunt teribil de agresivi. În ciuda acestor lucruri, dacă privim acest colaj de fotografii emoţionante, ne putem da seama că pitbullii nu sunt doar nişte câini aparţinând unei anumite rase, ci membri cu drepturi depline în familiile care i-au adoptat.

Dacă ar fi să ne întoarcem la începuturile acestei rase, am afla că pitbull-ul este un câine rezultat prin încrucişarea dintre un bulldog şi un terrier, pentru că s-a dorit un câine energic, activ, jucăuş dar în acelaşi timp puternic.

În ciuda reputaţiei lui, un pitbull poate fi tandru, iubitor, protector, sensibil şi ascultător. Datorită faptului că de cele mai multe ori sunt adoptaţi de când sunt pui, ei ajung să recunoască statutul de membru al acelei familii. Pot creşte foarte bine alături de copii pentru că sunt amuzanţi, jucăuşi, loiali şi dovedesc multă afecţiune atât faţă de micuţi cât şi în relaţia cu ceilalţi membri ai familiei.

Fiecare fotografie din acest filmuleţ ne arată că relaţia dintre aceşti câini şi persoanele care apar alături de ei este una deosebită. Aceşti câini inteligenţi şi curajoşi au întotdeauna o privire profundă, de parcă te-ar analiza din creştet până în tălpi. După vizionarea acestor fotografii, ne vom gândi de două ori atunci când ne vom spune părerea despre câinii din această rasă.

Millions & Millions of Everyday "Pit Bull" Dog Owners from Animal Farm Foundation on Vimeo.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*