Și-a iubit nespus soția. A fost dărâmat când a murit. La morgă i-a aflat cel mai cumplit secret

Și-a iubit nespus soția. A fost dărâmat când a murit. La morgă i-a aflat cel mai cumplit secret

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a suferit șocul vieții lui când a aflat adevărul despre soția sa pe care o iubea ca pe ochii din cap.

Jessica McGraa, de 37 de ani, era mamă și… prostituată. Cel mai negru secret al ei a ieșit la lumină după ce a fost găsită moartă într-un apartament din Aberdeen, Scoția.

Aceasta a fost victima unui client de 25 de ani, care a ucis-o cu sânge rece, scrie metro.co.uk.

Soțul ei, Gareth McGraa, habar nu avea despre ceea ce face cât timp el se afla la serviciu și credea că ea se ocupă de comercializarea extensiilor de păr.

PE ACEEASI TEMA: ”Spintecătoarea de la morgă” a născut în secret al treilea copil! A slăbit 20 de kilograme şi e ”un pachet de muşchi”

Mihaela Zăgrean, cunoscută ca „spintecătoarea de la morgă”, a devenit mămică pentru a treia oară! Recent, bruneta a născut prin cezariană o fetiţă pe care a numit-o Maya.
„Michelle”, aşa cum o alintă prietenii, a ajuns persoană publică după ce s-a pozat, în urmă cu mai mulţi ani, într-o morgă alături de un cadavru, atunci când s-a înscris prima oară la medicină. Acum, tânăra care s-a ales cu porecla de „spintecătoarea de la morgă” este mamă a trei copii şi o soţie iubitoare.

“Notorietatea de spintecătoarea de la morgă e doar în lumea ziarelor, în rest notorietatea mi-am câştigat-o prin caracterul meu şi prin atitudine. Am ieşit din prototipul ăla de femeie normală, mi-am pus ambiţia să ajung diferită, să devin o femeie puternică, capabilă şi respectată. Am participat la autopsii pentru că îmi doream să dau la medicină. Cred că porecla e deja veche, e de când eram o copilă.

Sunt genul de femeie ce nu a umblat prin paturile nimănui, hoteluri sau să tragă cineva de ea şi nimeni nu mă poate arăta cu degetul, iar când ies în lume ţin capul sus pentru că ştiu cine sunt. Eu nu am încredere în femei pentru că sunt perverse şi invidioase, de aceea am 90% prieteni bărbaţi şi dacă iau cina cu cineva asta nu înseamnă că e ceva între noi”, a explicat Mihaela, în urmă cu doi ani.

Mihaela Zăgrean se mândreşte cu familia ei, dar şi cu trupul demn de invidiat, asta pentru că face multe exerciţii fizice şi are grijă la ceea ce mănăncă. La doar două săptămâni de la naştere, bruneta a început, din nou, să meargă la sală, iar rezultatele şi-au făcut apariţia. Michelle este o femeie ambiţioasă şi a slăbit în şase săptămâni 21 de kilograme. Tânăra postează des imagini cu ea, însoţite de mesaje motivaţionale pentru celelalte mămici.

”A 3-a cezariană. La două săptămâni după operaţie, am intrat în sală. Acum au trecut şase săptămâni şi -21 kg. Scuza ta care este?” sau ”Sper să vă motiveze gagici. O sarcină nu înseamnă că îţi distruge corpul sau că ai pierdut lupta cu kilogramele. Totul ţine de tine şi de momentul în care alegi să îţi schimbi radical viaţa. Încă un sfat: nu există rezultate bune şi de lungă durată făcute rapid prin diete etc! Nu ai pus în două săptămâni 25 kg, atunci cum vrei să le dai jos în câteva zile! Nu postez poze pentru a mă lăuda că are cine să mă laude şi sunt satulă. Postez să motivez pentru că multe femei mai ales mămici ajung în depresie pierzând lupta cu kilogramele crezând că ele nu mai au nicio şansă!” sunt doar două dintre mesajele pe care le-a postat ”spintecătoarea de la morgă” pe o reţea de socializare.

A făcut videochat

În 2008, Mihaela, o aspirantă la statutul de medic, devenea cunoscută drept „spintecătoarea de la morgă”. Câţiva ani mai târziu, tânăra cunoştea celebritatea prin intermediul imaginilor deocheate cu ea, în care renunţa complet la haine. După ce a părăsit oraşul natal, Petroşani, şi s-a mutat în Capitală, tânăra a ales să-şi mărească veniturile din videochat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*