Și-a ÎNSCENAT propria MOARTE ca să vadă câți oameni vin la INMORMATARE! Ce a urmat e halucinant

O braziliancă in varsta de 44 de ani a recurs la un gest bizar, de dragul curiozitatii.

Vera si-a inscenat propria inmormantare pentru a vedea cati oameni vor veni la funeraliile ei si cine sunt cei care tin cu adevarat la ea, informeaza dailymail.co.uk

Femeia a avut si cativa complici, care au ajutat-o sa puna evenimentul la punct, sa ii faca rost de un sicriu, dar si sa o machieze corespunzator, astfel incat sa para asemenea celor trecuti in nefiinta.

„Cel mai greu a fost sa stau nemiscata, sa nu ma dau de gol de jos, insa cred ca totul a iesi bine la final (…)A venit toata lumea la inmormantare: socrul meu, soacra mea, sora mea, cumnata mea, cumnatul si prietenii mei.

Toti au respectat momentul meu si s-au purtat ca si cum as fi moarta”, a povestit femeia.

Citeste si:

Soțul ei a plecat singur în vacanță, dar nevasta a vrut să se asigure că nu e înșelată, când a ajuns la destinație și a văzut ce avea în valiză, toți prietenii au râs de el! Uite ce era în bagajul bărbatului

Gândul că iubitul ei va pleca singur în vacanță și ar putea să o înșele i-a pus imaginația la încercare unei tinere din Marea Britanie care a decis să facă ceva nemaiîntâlnit.

Korie Haywar, în vâsrtă de 18 ani, este mamă și soție.Cuprinsă de gelozie, femeia a hotărât să-i personalizeze lucrurile soțului ei care urma să plece singur într-o vacanță. Zis și făcut. Femeia a luat tricourile bărbatului înainte de a le pune în valiză și le-a individualizat.

„Dacă poți să citești acest mesaj, înseamnă că ești prea aproape, așa că îndepărtează-te” este unul dintre mesajele înscrise pe tricoul soțului ei.

Spre amuzamentul prietenilor, Jake, soțul lui Korie, va trebui să poarte tricourile pe toată durata vacanței.„Îmi iubesc fetele și urăsc toate fetele din Malia”, este un alt mesaj cu care Korie i-a personalizat tricoul soțului ei. Femeie a vrut să specifice, astfel, că Jake este căsătorit și că are și o fetiță.

Este evident că soțul nu a fost deloc încântat de idee, dar nu a avut de ales: „Nu a fost foarte fericit la început, dar după aceea a început să i se pară amuzant. Așa că le-a îmbrăcat” .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*