SHARE MASIV! Gestul făcut de Gigi Becali în urmă cu puțin timp pentru LORELAI, fetiţa fără mâini care a ajuns în finala de la Romanii au talent. Ce i-a transmis fetiței

Gigi Becali, emoţionat când a auzit de succesul lui Lorelai Moşneguţu! Ce mesaj i-a transmis fetiţei fără mâini care a ajuns în finala ”Românii au talent
Vestea succesul marcat de Lorelai Moşneguţu, fata care a uimit cu talentul ei de a cânta la diverse instrumente chiar dacă nu are mâini, de la ”Românii au talent” a ajuns şi la urechile lui Gigi Becali. Latifundiarul i-a transmis un mesaj emoţionant, prin care îşi arată susţinerea faţă de ea.

“Lorelei, cel mai puternic pariu al meu pentru Românii au talent! Fără braţe, dar cântând la chitară şi pian cu degetele de la picioare, cu o voce uimitoare, abandonată când tocmai a intrat în această lume, dar gata să cucerească aceeaşi lume cu bucurie, talent, forţă şi cu cea mai frumoasă lecţie de viaţă pentru noi toţi – nu este vorba despre ceea ce avem sau nu, este vorba despre ce putem cu adevărat să facem, dacă ne dorim cu adevărat!”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul personal de Instagram.

Lorelai Moşneguţu a cucerit românii nu numai cu povestea ei de viaţă, ci şi cu talentele incredibile pe care le-a prezentat pe scena de la ”Românii au talent”, unde a ajuns în finală, luptând pentru marele premiu.

Gigi Becali a auzit că preferata lui de la ”Românii au talent” a ajuns în marea finală şi a vrut să-şi arate susţinerea faţă de ea. Latifundiarul i-a trasnmis succes şi cu siguranţă mesajul înseamnă mult pentru copilă, mai ales că în urmă acum ceva timp acesta i-a cumpăratun scaun cu rotile special, cu ajutorul căruia să se poată deplasa (mai multe detalii AICI).

”Îi doresc mult succes”, i-a transmis Gigi Becali lui Lorelai Moşneguţu, adolescenta fără mâini ajunsă în finala ”Românii au talent”.

Lorelai Moşneguţu este un copil modest şi extrem de matur
”Sincer, vă mărturisesc că este un vis din care încă nu m-am trezit. Imaginaţia mea s-a oprit la momentul în care minunata domnişoară Mihaela Rădulescu m-a trimis direct in semifinală, apăsând pe magicul Golden Buzz. Publicul scanda numele meu, aplaudându-mă, iar sufletul meu vibra cu toţi cei prezenţi, încercând să-şi păstreze echilibrul printre multiplele confetii sclipitoare. ”Să-mi fie cu iertare, dar pe zi ce trece cred că ne caracterizeaza prea mult egocentrismul şi îmi plânge sufletul de durere în acest sens. Problemele mele până acum au fost mărunte si le consider lecţii de viaţă şi binecuvântări.

Puterea există în fiecare dintre noi, este dată de Dumnezeu şi depinde de educaţia primită. Cu zâmbetul pe buze sunt incă de mică, pentru că şi mami Vio zâmbeşte şi glumeşte permanent. Nici nu am motive să fiu tristă, viaţa este cel mai de preţ dar de la Dumnezeu şi trebuie să fim fericiţi permanent!”, spunea Lorelai Moşneguţu după ce a impresionat juriul de la ”Românii au talent” şi a fost trimisă direct în semifinale.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*