Sfâșietor ce s-a întâmplat, tocmai ce a făcut public. Anunțul preotului despre Denisa Manelista. Familia ei e dărâmată! Unchiul ei chiar a făcut un gest cutremurător

Unchiul Denisei Manelista a mers la preot. “Era slăbită. Nu a spus nimănui de boală”. Detalii incredibile despre artistă
Unchiul Denisei Manelista a mers la preot, pentru a da acatiste, pentru sănătate. Preotul din satul Ştefăneşti, judeţul Vâlcea, locul în care a copilărit interpreta, a făcut dezvăluire cutremurătoare în direct la tv.

Unchiul Denisei Manelista a mers la preot, în urmă cu ceva timp. După spusele acestuia, se pare că artista știa că este bolnavă de mai multă vreme, însă nu a vrut să dezvăluie nimic.

Unchiul Denisei Manelista, aproape de nepoata lui aflată în stare gravă la spital
„Era o elevă bună, excela la toate materiile, câteva minute din oră le rezervam pentru a cânta. Era foarte bună. Unchiul Denisei a venit la mine pentru slujbă, în urmă cu un an şi ceva. Probabil pentru că Denisa simţea ceva. A venit să dea un acatist şi îşi dorea să se simtă iubită, să se bucure de succes. Mătuşa ei povestea că e urâtă de ceilalţi manelişti, că are talent. Mi-a povestit că nu vrea să se căsătorească, că nu vrea să vorbească cu nimeni, că e domnişoară. Întâi carieră şi apoi familie.

Denisa nu a spus nimănui de boală. Era slăbită, era bolnavă, nu ţinea cură. La scurt timp după ce s-a aflat că Denisa e bolnavă, mai multe femei au venit şi au dat acatiste de sănătate. Ne-am rugat pentru ea. L-am văzut pe tatăl ei într-o zi, dar e supărat foc. Am auzit că are nevoie de o sumă de bani măricică. Ai ei au bani, dar e peste putinţă. Sperăm ca rugăciunile să fie ascultate şi să fie sănătoasă.”, a mărturisit preotul din satul Ştefăneşti, judeţul Vâlcea, în cadrul unei emisiuni tv.

Carmen Harra a dezvăluit zilele trecute câteva amănunte mai puțin știute despre viața Denisei Răducu. Se pare că aceasta era îndrăgostită de un brbat care locuiește în Spania.

Carmen Harra, despre Denisa:
„Sufletul ei este acum într-o mare încărcătură. De ce are iubire, dar nu poate să își continue firul vietii. Întrebarile ei trebuie sa fie foarte profunde si multiple. As vrea sa cred ca își gaseste singura răspunsurile acolo. Trebuie să își dea seama de ce a venit această boală, bolile în general sunt karmice. Noi știm și când murim, inconstientul știe tot. Anticipam cel putin cu șase luni înainte momentul când iesim din forma asta fizică. Numai ea poate să decidă și bineînțeles divinitatea. Să se intăreasca, să se faca bine. Miracolele exista, trebuie să crezi în ele și asta e cel mai important”, a spus celebra clarvăzatoare la tv.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*