SENZAȚIONAL! VERDICT BOMBĂ pentru Dan Diaconescu!

Judecatoria Sectorului 4 a admis, vineri, cererea de liberare conditionata din inchisoare a lui Dan Diaconescu, care executa la Penitenciarul Rahova o pedeapsa de cinci ani si sase luni inchisoare pentru santaj. Decizia nu este definitivă şi poate fi constestată.

Dan Diaconescu, fondatorul postului de televiziune OTV şi al Partidului Poporului-Dan Diaconescu, a fost condamnat definitiv, în 4 martie 2015, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, pe lângă condamnarea la închisoare cu executare a fondatorului PPDD, şi interzicerea desfăşurării de către acesta a oricărei activităţi în presa scrisă sau audio-video, ca pedeapsă complementară, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei. Magistraţii au decis ca, în cazul fondatorului OTV, să fie scăzută din pedeapsă perioada în care a fost reţinut şi arestat preventiv, respectiv între 22 şi 25 iunie 2010.

În acelaşi dosar a fost condamnat şi Doru Pârv, fost realizator de programe la OTV, la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare, el neavând dreptul de a desfăşura vreo activitate în presa scrisă sau audio-video, pe o perioadă de cinci ani după ce iese din închisoare.

Completul de la Curtea de Apel Bucureşti, format din judecătoarele Raluca Moroşanu şi Adina Adriana Radu, a decis, în acelaşi caz, şi condamnarea lui Ghezea Mitruş, fost realizator de programe la OTV, la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare, jurnalistul neavând voie să mai participe la vreo activitate în presă, pentru cinci ani, după executarea pedepsei principale. Dan Diaconescu, asociat majoritar la SC Ocram Televiziune SRL şi realizator de programe la postul de televiziune OTV la data faptelor, Dorel Petru Pârv, realizator de programe la OTV, administrator la SC Kundalini SRL, „recidivist postexecutoriu”, şi Ghezea Mitruş, jurnalist, fost realizator de programe la OTV.

 

Brigitte Sfăt, marcată de violențele la care a fost supusă. A ajuns în spital din cauza bătăilor

Brigitte Sfăt, marcată de violențele la care a fost supusă de fostul ei soț. Chiar dacă a trecut ceva timp de la cea mai neagră peroadă din viața ei, bruneta nu poate uita șocul trăit.

Brigitte Sfăt este căsătorită cu Ilie Năstase, însă nu este atât de fericită cum și-ar dori. Cei doi locuiesc separat, chiar dacă nu au divorțat încă.

Brigitte Sfăt, marcată de bătăile primite din partea fostului soț

 “Eu puteam azi sa nu mai fiu, mi-am văzut moartea cu ochii. Accept orice de la partenerul de viata mai putin sa fiu lovită sau sa ajung in spital din cauza violentei, ceea ce am si patit. Pe locul doi, nu accept înselatul. Încerc să îmi aleg partenerii dupa aceste criterii” a povestit Brigitte în cadrul unei emisiuni TV

Acel individ a vrut să mă distrugă, să îmi distrugă afacerile. În urma acelei experiențe m-am și botezat, m-am pocăit. Acel individ avea atâtea cunoștințe și relații încât oamenilor le-a fost frică să mai fie langâ mine. (…) M-a amenințat și acum 2-3 luni și am decis să îi fac plângere (…) Am fugit pur și simplu în picioarele goale atunci când Dinu a fost violent și mi-am văzut moartea cu ochii”, a declarat Brigitte Sfăt pentru Antena Stars.

La o scurtă retrospectivă, ne aducem aminte că Brigitte era pe punctul de a nu mai ajunge în fața ofițerului de Stare Civilă, întoarsă atunci de Ion Țiriac care a prevenit-o că Ilie Năstase va fi mereu un bărbat înconjurat de mai multe femei. Deși părea să accepte relația amicală dintre Amalia și soțul ei, în sufletul ei, Brigitte nu a trecut niciodată peste întâlnirile dintre ei. În cei patru ani de căsnicie, bruneta l-a amenințat de cel puțin cinci ori că va înainta actele de divorț. Chiar dacă amenințările cu despărțirea au venit mult mai devreme, oficial, cuvântul „divorț” a apărut în vocabularul lui Brigitte în vara anului trecut, când Ilie a apărut la brațul unei blonde, pe care soția lui Ilie Năstase a confruntat-o față în față și i-a cerut să-i spună de cât timp se întâlnește cu fostul tenismen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*