Secretul RUSINOS pe care familia Ceausescu l-a ascuns toata viata:

Sotii Ceausescu sunt subiect de discutie chiar si astazi, la aproape 27 de ani de la moartea lor. O serie de secrete sunt dezvaluite astazi de cei care au stat in preajma lor. Printre acestea, cele mai multe episoade fac referire la viata lor intima. Atat Elena cat si Nicolae Ceausescu au avut o viata intima dubla, spun apropiatii lor.

Elena Ceausescu, relatii amoroase in paralel cu casnicia

Elena Ceausescu nu era o sotie tocmai fidela. Fosta prima doamna a Romaniei in perioada comunista avea alti iubiti in afara de Nicolae, printre acestia numarandu-se unchiul lui Ion Iliescu, savantul Ioan Ursu si un medic neamt. Prima iubire e Elenei a fost tatal naistului Gheorghe Zamfir, pe care l-a cunoscut in Petresti, satul natal al dictatoarei. Dupa aventura cu tatal lui Zamfir, Elena Ceausescu s-a iubit cu fratele lui Nicolae Ceausescu, Marin, insa cei doi nu au durat mult impreuna pentru ca Marin plecase in armata.

Dupa ce s-a casatorit cu Nicolae, Elena a avut o relatie extraconjugala cu medicul neamt Schechter in anul 1939, atunci cand dictatorul era la inchisoare. Abraham Schechter a fost mai bine de 17 ani doctorul familiei Ceausescu, noteaza adevarul.ro.

Ceausescu mergea la bordel din inchisoare

Nici Nicolae Ceausescu nu a fost ceva mai fidel cat era intemninat. „Focosul Ceausescu isi rezolva problemele intime trecand pe la bordeluri, dupa obiceiul vremii. In urma unei astfel de aventuri, Nicolae Ceausescu s-a imbolnavit de blenoragie”, sustine o sursa apropiata a familiei Ceausescu pentru Buna Ziua Iasi. Ceausescu ii mituia pe gardieni sa fie lasat la prostituate, mai scrie bzi.ro.

Sotii Ceausescu erau credinciosi

Desi ateismul era in floare in epoca ceausista, cei doi fosti dictatori aveau icoane in casa. „Ceauseasca mai credea in chestii de-astea, ezoterice”, spune sursa familiei Ceausescu pentru bzi.ro. Se spune ca dupa amantlacurile pe care le-au avut cei doi, Ceauseasca apela la vrajitoare si la tot felul de tehnici ezoterice pentru a-l tine pe Nicolae aproape, reusind sa il faca sa nu o insele buna vreme. Se spune ca Elena ii punea in pat flori, busuioc si o floare misterioasa care il faceau pe Nicolae sa nu mai aiba ochi pentru alte femei.

Plimbau asinii cu cruce pe spate

Nicolae si Elena au ajuns atat de departe cu cultul personalitatii incat se vedeau imparati romani. Numai imparatii din Roma Antica plimbau asinii in haturi, iar acestia aveau cruci pe spate, spunea Camil Roguski, arhitectul apropiat de sotii Ceausescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*