SECRET FACEBOOK: Vrei sa afli cine iti monitorizeaza FACEBOOK-ul? Umeaza acesti pasi

Monitorizarea pe Facebook si cenzura a atins cote maxime! Cu atat de multe atacuri asupra cetatenilor si junalismului independent din ultima vreme, ar fi bine sa stii cine iti monitorizeaza pagina de Facebook si profilul. Cu aceste mici secrete ale Facebook-ului, acum, poti afla asta.

Trebuie, insa, sa retii un lucru important! Algoritmii Facebook-ului nu vor lasa sa blochezi toate conturile care te monitorizeaza, asadar, ramane sa descoperi pe cate dintre ele le poti opri din a iti mai urmari activitatea de pe aceasta retea sociala.
Am incercat sa obtinem un raspuns de la Facebook prin unele canale oficiale, dar am primit doar un mesaj referitor la faptul ca vom primi cu siguranta un raspuns la intrebarea noastra. Am intrebat despre profilele la care se pot zari cuvintele ‘Facebook Security’.

Nu este foarte clar si nici nu poti stii sigur cine sunt acele persoane, dar ceea ce stim este ca optiunea de a ‘BLOCA’ aceasta persoana este construita in Facebook, iar optiunea de search arata nume relevante.

Uite! Stiai ca exista persoane care EFECTIV iti urmaresc contul tau de Facebook? Da. Sunt oameni care au ca datorie zilnica sa iti monitorizeze postarile si activitatea de pe reteaua sociala. Sunt atat de multe secrete despre Facebook, deci, daca iubesti intimitatea, acest articol este pentru tine!

Secrete Facebook: Asadar, ce poti face?
Uite ceea ce trebuie sa stii pentru a bloca majoritatea conturilor care iti urmaresc activitatea de pe Facebook.

1. > Logheaza-te pe Facebook
2. > Apasa pe Setarile Contului
3. > Apasa pe Blocheaza
4. > In campul de cautare unde scrie blocheaza utilizatori tasteaza asa: ‘Facebook Security’
5. > O noua fereastra se va deschide. Lista pe care o vezi este o lista ce contine (cel mai probabil) angajati ai Facebook, spioni si conturi private platite sa caute exact ceea ce le trebuie.’

Noi am incercat sa blocam cateva conturi, dar, ce crezi, unele dintre ele nu pot fi blocate. Ceea ce te face sa te gandesti la anumite lucruri…

6. > Mergi mai jos in lista si, daca nu iti place ca esti monitorizat, doar apasa pe butonul de blocheaza. Unele conturi nu pot fi blocate ceea ce poate fi putin suparator. Dar trebuie sa ne amintim ca Facebook detine tot, asta inseamna ca tu, la un moment dat, ti-ai dat acordul sa fi monitorizat atunci cand ti-ai creat contul. (Da, stiu, ce companie intreaga la minte ar angaja oameni numai pentru a te monitoriza pe tine?˝)

In concluzie, pe masură ce a devenit un imens depozit de informatii, Facebook a provocat o controversa globala: monitorizarea utilizatorilor de catre serviciile secrete si anumiti angajati ai unor companii de publicitate. E clar ca serviciile nu pot ignora ce se întamplă pe retelele sociale, folosite şi ca instrument de mobilizare in miscarile de strada, dar s-a dovedit că agentiile de informatii patrund chiar si in zona datelor confidentiale.

Nota: Daca detii o Pagina de Facebook si postezi stiri independente sau alternative, de orice fel, am vrea sa auzim de la tine! Pe tine te-au blocat in vreun fel? Sunt oamenii care ti-au aparut in acea lista prieteni de-ai tai, sau prieteni de-ai prietenilor tai? Au interactionat cu tine? S-a schimbat impactul postarilor tale atunci dupa ce ai blocat acele persoane? Su esti cumva ‘blocat’ in a ii bloca?

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*