Seară de seară punea un săpun sub așternuturile patului, înainte de culcare. Motivul e incredibil!

Seară de seară a pus un săpun sub așternuturile patului, înainte de culcare. Motivul e incredibil!

Crampele musculare apar ca urmare a contracţiei involuntare a muşchilor scheletici şi sunt un simptom frecvent al deshidratării, oboselii, circulaţiei sangvine inadecvate sau compresiei nervoase. Oboseala musculară datorată formei fizice necorespunzătoare sau exerciţiilor fizice intense este o cauză frecventă de crampe musculare. Alte cauze obişnuite includ lipsa mişcării pentru mult timp sau tulburările vasculare, ambele diminuând fluxul sangvin către muşchi.

Scăderea nivelelor electroliţilor din sânge pot duce de asemenea la crampe musculare. În cazuri rare, crampele musculare pot fi cauzate de afecţiuni renale. Diabetul poate fi însoţit de crampe musculare ale mâinilor şi picioarelor, iar hipoglicemie poate produce de asemenea aceste manifestări. În funcţie de cauzele care le produc, crampele pot apărea la nivelul unui singur muşchi sau la o grupă musculară şi pot fi însoţite de durere şi de prezenţa unei formaţiuni musculare dure care se poate simţi la palpare sau poate fi chiar vizibilă.

Crampele musculare pot fi un semn al deshidratării şi dezechilibrelor electrolitice care pot produce şoc sau comă şi pot pune viaţa în pericol.

Există însă o soluție noninvazivă despre care oamenii nu au nicio idee despre cum funcționează, potrivit shareably.net.

O homeopat pretinde că un săpun previne orice fel de durere în timpul somnului, indiferent de conținutul sau marca săpunului. Tot ce trebuie să faceți e să-l ”strecurați” între așternuturile patului, în fiecare seară, înainte de culcare.

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: Lua săptămânal masa cu o femeie care trăia pe străzi. Este INCREDIBIL pe ce cheltuia banii această femeie

Greg Smith, un om de afaceri din Orlando este un un adevărat magnet pentru cerșetorii din orașul său. Are imaginea unui om de succes, e îmbrăcat mereu la costum și are atitudine de învingător.

Într-o zi a întâlnit o femeie care nu i-a cerut nimic. Doar i-a zâmbit și i-a spus:

– Buna dimineața, domnule! Să aveți o zi minunată! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Greg nu se aștepta la asta și s-a oprit să vorbească cu femeia. Cei doi au ajuns să fie prieteni. Chiar se întâlnesc în fiecare marți pentru a lua masa de prânz. Motivul pentru care cei doi au rămas prieteni este înduioșător. Iată ce a scris Greg pe Facebook.
„Faceți cunoștință cu Amy Joe. În ultimele săptămâni, în fiecare marți, mă întâlnesc cu Amy Joe. Ea nu mi-a cerut niciodată bani, doar îmi spunea „Buna dimineața, domnule! Să aveți o zi minunată! Dumnezeu să vă binecuvânteze! ” și îmi zâmbea.

Port un costum atunci când merg la serviciu, așa că atrag atenția multor cerșetori. Amy Joe nu mi-a cerut niciodată bani. În fiecare marți luăm masa împreună. 30 – 60 minute o ascult cât de optimistă e, deși ea nu are mai nimic. ”
Greg a fost șocat de o dezvăluire a femeii. Amy Joe nu știe să scrie și să citească. Ea nu fumează, nu bea și nu se droghează. Pur și simplu, nimeni nu a încercat să o învețe să citească.

Amy i-a mărturisit lui Greg că îi este foarte greu să își găsească de muncă din cauza faptului că este analfabetă, așa că toți banii pe care îi primește îi cheltuie pe abonamentul la bibliotecă pentru a împrumuta cărți în loc să-și cumpere mâncare. Asta l-a întristat pe Greg, Amy era în stare să renunțe la mâncare pentru a-și găsi un loc de muncă.

“Eu am fost binecuvântat cu doi părinți minunați și cu o familie care a găsit mereu resursele necesare pentru ca eu să orice mi-am dorit. Amy Joe nu a fost așa de norocoasă. În afara faptului că eu și Amy luăm masa, acum o învăț să citească. Timp de o săptămână închiriez o bibliotecă și citim împreună.

Am postat această întâmplare nu pentru a mă lăuda sau pentru a te face să îți fie milă de Amy. Am scris pentru a îndemna pe cineva să ajute o persoană care are nevoie. Sunt multe persoane ca Amy. Să ajuți poate fi ușor, la fel ca zâmbitul sau salutatul. Eu sunt suficient de norocos din punct de vedere financiar pentru a o ajuta pe Amy Joe, așa că voi face asta în continuare.”

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: Tatăl murise înainte de nuntă. La cununie, fratele i-a spus atât: uită-te în spatele tău! S-a albit

Cu doar câteva luni înainte de ziua nunţii, tatăl miresei a fost răpus de o boală cumplită.

Tatăl miresei a murit cu doar câteva luni înainte de nunta acesteia, din cauza cancerului pancreatic. Tragedia a copleşit întreaga familie care, până în acel moment, aştepta să ia parte la una dintre cele mai fericite zile.

Îndurerat, fratele miresei a vrut să-şi ajute sora să treacă mai uşor pentru groaznicul incident şi să nu anuleze ceremonia.

În ziua nunţii, acesta a decis să-i ofere o surpriză emoţionantă care să o facă să simtă prezenţa tatălui. Fără să spună nimănui, a plănuit în cel mai mic detaliu un moment de dans „tată-fiică”. A ales un cântec special pentru mireasă şi a rugat-o să danseze cu toţi bărbaţii din familia sa – bunicul, fraţii şi socrul său.

La finalul cântecului, invitaţii au fost profund impresionaţi de gestul acestuia. Puţini au fost cei care au reuşit să-şi stăpânească lacrimile.

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: ,,În luna a noua mi-a murit copilul în pântece. Medicii au spus că trebuie să-l scoată imediat și mi-au făcut cezariană de urgență. După ce m-au tăiat și au văzut ce scot, în sală s-a lăsat o liniște de mormânt… Când am înțeles ce se întâmplă, eu și soțul meu nu mai puteam…”

Aceasta este povestea lui Jocelyn Robertson și a soțului său, Ignacio. Tânărul cuplu proaspăt căsătorit se pregătea pentru nașterea primului lor copil. Luna a noua de sarcină se sfârșea, iar Jocelyn și soțul ei de-abia așteptau ceea ce sperau ei că va fi cel mai mare eveniment din viața lor. Toate gândurile lor se îndreptau către băiețelul căruia îi aleseseră deja numele: Noah.

Erau cei mai fericiți oameni din lume, dar ceva îngrozitor s-a întâmplat.

Brusc, Jocelyn a început să se simtă rău și să sângereze. Ignacio a dus-o imediat la clinică unde i-au făcut o ecografie. Imaginile i-au șocat pe medici: dr. Kimberly Sempson le-a dat vestea teribilă, bebelușului nu-i mai bătea inima. Un alt doctor a venit pentru a realiza aceeași examinare, dar rezultatul a fost același.

Micuțul Noah nu mai avea bătăi de inimă, ceea ce însemna că era mort. Copilașul lor mult-așteptat murise înainte să se nască. Când cei doi părinți au aflat vestea, au izbucnit în lacrimi…

Pe lângă lipsa bătăilor inimii, copilul era poziționat greșit, așa că nu puteau scoate trupul lui Noah pe cale naturală, iar medicii au decis să facă o cezariană.

Dar nimeni din sala de operații nu a putut crede acest miracol: micul Noah era în viață! El a fost dus imediat la terapie intensivă, starea lui era gravă, dar cel mai important era că trăia! Grație acțiunii rapide a medicilor, starea lui s-a îmbunătățit.

Când părinții au realizat că bebelușul e în viață au intrat pur și simplu în șoc din cauza bucuriei. Singurul lucru pe care îl mai putea spune mama era ,,E un miracol!”. Din fericire, din când în când se mai întâmplă și miracole.

Îl admirăm pe micul Noah care, deși este atât de mic, nu a renunțat și a luptat pentru viața lui!

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: Anunț ȘOC! Clarvăzătoarea care a prezis dezastrul din Colectiv anunţă sfârșitul veacurilor: „Trăim zilele de pe urmă, în care Iisus Hristos va veni pe Pământ”

Clarvăzătoarea de la Colectiv, Maria Ghiorghiu, susține într-o postare pe blogul său, că au apărut semnele sfârșitului veacurilor, mai exact ale venirii lui Iisus pe Pământ.

„Dragii mei,

Astăzi dimineața, m-a trezit glas din Cer, care striga pur și simplu așa:
Începe Cernerea! Cei buni vor sta de-a dreapta Lui Iisus Hristos, iar cei răi vor sta de-a stânga Sa, unde este plângerea și scrâşnirea dinților! (…)

Vă veți convinge că trăim zilele de pe urmă, zilele în care Iisus Hristos va veni pentru a doua oară pe Pământ.

Iata ce-mi spune chiar acum un glas:

Abia de-acum,încep Furtunile cumplite si vijeliile !”
Înseamna ca pana acum dragilor, tot ce a insemnat furtuni si vijelii,au fost de „catifea!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*