SE DĂ LEGE: Vești URIAȘE pentru românii care au AMENZI de plătit. SE SCHIMBĂ TOT

Romanii care au amenzi neachitate ar putea primi o pasuire. Parlamentarii social-democrati vor ca plata impozitelor sa nu mai fie conditionata de plata sanctiunilor, potrivit Digi24.

Proiectul de lege, depus la Senat de un grup de deputati, abroga articolul din Codul de procedura fiscala, care prevede aceasta ordine a stingerii datoriilor. In bugetele primariilor intra astfel tot mai putini bani din dari, explica initiatorii propunerii, in primul rand din cauza soferilor care asteapta prescrierea amenzilor de circulatie.

!!! BONUS: Senatul va vota astazi legea salarizarii unitare. Ce categorii de angajati vor avea salarii mai mari !!!

Plenul Senatului va dezbate si vota, luni, proiectul Legii salarizarii, dupa adoptarea, cu amendamente, in Comisia de munca in cursul saptamanii trecute. Senatorii au adus modificari proiectului initiat de PSD, majorand salariile alesilor locali, ai angajatilor din Garzile de mediu, din ANI, ANAF si din Educatie, scrie News.ro.

Plenul Senatului este programat sa inceapa luni, la ora 16.00, scrie News.ro.

Senatorii din Comisia de munca au adoptat, joi seara, raportul asupra proiectului, dupa trei zile de dezbateri si mai bine de 25 de ore petrecute in sedinta. Fata de forma depusa de PSD in Parlament, raportul Comisiei contine unele modificari, in principal privind cresteri salariale. Astfel, a fost adoptat un amendament propus de PNL si UDMR prin care au fost majorate cu 1.450 lei indemnizatiile tuturor primarilor si viceprimarilor de orase din Romania, mai putin pe cele ale primarului si viceprimarilor generali al Capitalei si cele ale presedintilor si vicepresedintilor de Consilii Judetene.

Au fost majorate cu 15% incepand cu 1 ianuarie 2018 si salariile angajatilor din serviciile deconcentrate aflate in subordinea Ministerului Mediului, cu 10% cele ale personalului de specialitate al Consiliului Legislativ si cu 15% salariile angajatilor Agentiei Nationale de Integritate care lucreaza cu informatii clasificate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*