Scene incredibile pe stradă: un tânăr VÂNEAZĂ hoții din buzunare care acționează în mijloacele de transport în comun – VIDEO

Cristi Brâncovan, un tânăr de 35 de ani, a declanșat, pe cont propriu, un război împotriva hoților de buzunare care acționează în mijloacele de transport în comun din Timișoara.

De ceva vreme, mai precis de 11 luni, bărbatul postează pe Facebook fotografii și filmulețe cu infractorii, încurajând oamenii să-i reclame la Poliție când le cad victime.
Astăzi, tânărul a publicat un nou material video în care demască mai mulți hoți de buzunare. Imaginile au devenit virale și îi arată pe cei care îi terorizează pur și simplu pe călătorii din mijloacele de transport în comun din oraș.

„Trist e că o să ne trezim cu un număr dublu de astfel de exemplare. În prezent sunt cam 50 de hoți din buzunare doar pe transportul în comun. O să fie tentant și pentru cei eliberați deoarece se poate proba extrem de greu.

Din toată campania mea de circa 11 luni de zile am reușit, cu ajutorul prietenilor, a conducerii secției 1 și a procurorului, să demonstrăm activitarea infracțională a doar 3 hoți din buzunare. De altfel, singurii ce și-au recunoscut vinovăția în ultimii ani…”, a mai scris tânărul oe Facebook.

NU uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*