Scapă de PĂRUL NEDORIT chiar acum cu acest AMESTEC făcut chiar la tine în casă

Părul nedorit este o problemă delicată și actuală pentru multe femei. Lumea modei declară că prezența părului pe corpul unei femei este inacceptabilă. Există mai multe modalități de a scăpa de părul nedorit pe corp, de la metodele ineficiente până la cele fabulos de scumpe. Dar, din fericire femeile sunt inventive și nu se lasă păgubașe! Iar rețeta noastră de astăzi este o confirmare a acestui fapt.

Redacția noastră a descoperit o rețetă extraordinară inventată de o femeie pentru femei care vă va scăpa de părul nedorit și mai mult ca at’t, va albi pielea! Iar cel mai îmbucurător fapt este că toate ingredientele sunt naturale și pot fi găsite în orice bucătărie.
Soluție pentru îndepărtarea părului: Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

2 lingurițe de gelatină,
2 lingurițe de suc de cartofi,
5 lingurițe de lapte,
1/2 de lingură de bicarbonat de sodiu.

Amestecați toate ingredientele într-un castron și puneți-l în cuptorul cu microunde pentru 30 de secunde. Amestecul natural pentru epilare este gata. De ce anume această combinație de ingrediente? Deoarece sucul de cartofi curăță îm profunzime, înmoaie și întinerește pielea. Laptele ajuta la prevenirea iritației ce poate apărea în urma procedurii, iar componentele sale unice vor face pielea moale și catifelată. Bicarbonatul de sodiu este o substanță alcalină care catifelează părul și îl face incredibil de ascultător. Iar combinarea acestor componente oferă rezultate incredibile!

Mod de aplicare: Înainte de epilare este bine să pregătiți pielea. Ea trebuie să fie curată, hidratată și degresată. Aplicația pasta obținută pe zona problematică cu ajutorul unei perii. Soluția trebuie aplicată în direcția creșterii firelor de păr. Pasta trebuie să se usuce bine. Acest lucru poate dura 15-20 de minute, în funcție de zonă aplicării și cantitatea de pastă. În niciun caz să nu îndepărtați soluția în direcția creșterii părului! Asta poate provoca iritații și inflamații purulente în zona epilării. Apucă atent de capătul pastei și îndepărteaz-o împotriva creșterii firelor de păr.

Voilà, pielea este curată, catifelată și vizibil albită. O soluție minunată. Acum cu siguranță sunteți gata de sezonul estival, odată ce aveți pielea netedă și catifelată pe o perioadă îndelungată. Păstrați această rețetă superbă și transmiteți-o prietenelori! Acest remediu va economisi o mulțime de bani, iar efectul va fi apreciat de foarte multe persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*