Scandal la spital! O gravidă în luna a noua a bătut mai multe asistente și infirmiere!

O gravidă în luna a noua de sarcină a luat la bătaie personalul medical de la Maternitatea din Botoșani. I-a lovit atât de tare că s-a ales cu dosar penal.

Întâmplare incredibilă la Maternitatea din Botoșani. În acest weekend personalul medical al Secției a fost luat la bătaie de o femeie gravidă în luna a noua de sarcină. Cele care au avut cel mai mult de suferit au fost o asistentă și o infirmieră.
Incidentul a avut loc la începutul weekendului, atunci când o tânără de 27 de ani din orașul Săveni a fost adusă cu ambulanța la spital. Este în luna a noua de sarcină și a fost internată la Maternitate.

După numai o zi de stat în Maternitate femeia a vrut să plece acasă.

Personalul medical i-a explicat însă că poate să nască în orice clipă și că nu o poate externa. În acel moment a început scandalul. Fiindcă nu se putea întoarce acasă la iubit, săvineanca a luat la bătaie pe toți cei care-i ieșeau în cale. Cele care au avut cel mai mult de suferit au fost o asistentă și o infirmieră care au încercat să o calmeze.

Asistentele au sunat la Poliție și numai oamenii legii au reușit să o potolească. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru lovire. În cele din urmă, gravida a plecat acasă pe propria răspundere, urmând ca în orice clipă să se întoarcă la Maternitate pentru a naște.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*