Scandal in showbiz! Delia, scoasă din pepeni de Lidia Buble! A fost la un pas să nu mai urce pe scenă după ce a văzut ce i-a făcut iubita lui Răzvan Simion

Scandal in showbiz! Delia, scoasă din pepeni de Lidia Buble! A fost la un pas să nu mai urce pe scenă după ce a văzut ce i-a făcut iubita lui Răzvan Simion

Delia a făcut o criză de nervi la o petrecere privată, iar motivul se pare că a fost chiar Lidia Buble. Artista a fost la un pas să nu mai urce pe scenă, după ce a văzut ce a putut să facă iubita lui Răzvan Simion.

Delia şi Lidia Buble au ajuns la cuţite, după ce iubita lui Răzvan Simion a scos-o din sărite pe artistă.

Lidia Buble a urcat pe scenă la o petrecere privată, urmând ca apoi să vină în faţa invitaţilor Delia. La final, iubita lui Răzvan Simion a cântat şi o piesă din repertoriul Deliei, lucru care a scos-o din sărite pe artistă, care a făcut un scandal monstru în culise şi a fost la un pas să plece de la eveniment fără a mai cânta.

“Lidia Buble a cantat mai multe piese de-ale ei, dar si una de-a Deliei, un hit. Desi stia ca urmeaza sa urce Delia pe scena.

Nu cred ca Lidia a facut-o cu intentie, sa o enerveze pe Delia… Cert este ca in spatele scenei a iesit un iures. Toata lumea era agitata, se certau intre ei, iar unii incercau sa o calmeze pe Delia care aproape ca-si luase catrafusele si voia sa plece de la petrecere. Era nervoasa, suparata, nu intelegea de ce Lidia a inceput sa cante o piesa de-a ei. A tunat si a fulgerat.

Cu greu a fost convinsa sa-si sustina concertul, caci era chitita sa plece. A urcat pana la urma si a inceput concertul cu piesa pe care o cantase Lidia Buble ca sa le arate celor prezenti cum se canta melodia respectiva… Mai exact, a vrut sa demonstreze ca asa cum o canta ea nu poate sa o cante nimeni.

Pe toata perioada show-ului n-a fost deloc relaxata, era clar ca nu e in apele ei, ca tot ceea ce se intamplase i-a stricat buna dispozitie. Dupa Delia a mai urcat o artista celebra de la noi care a facut un super show la care toata lumea a cantat si a dansat”, sustin persoane care s-au aflat la fata locului, potrivit wowbiz.ro.

(…) Mi-a comunicat o doamna ca bătrânica iese destul de des in aceea zona! Probabil o găsiţi dimineata! Imi pare rău, dar nu stiu alte detalii despre bătrânica de la Obor! Nu stiu nici daca iese zilnic acolo… Din păcate…Am întâlnit-o întâmplator, nu am întrebat cum se numeşte, nici daca are telefon… Eram pe fuga, in trecere pe acolo…”

Internauţii au reacţionat imediat la postarea emoţionantă, şi au fost câţiva care au recunoscut personajul. ”Am încercat să-i ofer bani de pomană, dar a început să plângă că ea nu primeşte bani nemunciţi” a povestit o altă persoană care a vrut să o ajute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*